| Ali55 a întrebat:

Ce stiti nou despre Justin Bieber? cum va pare noul videoclip 'Baby'? credeti ca fata din videoclip e noua lui prietena?

Răspuns Câştigător
| octavianpas a răspuns:

Justin Drew Bieber (n. 14 martie 1994) este un cântăreţ pop/R&B de origine canadiană. Şi-a început cariera profesională pe YouTube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care ulterior a devenit managerul lui. Braun l-a trimis pe Justin în Atlanta, Georgia, pentru a consulta pe Usher, după care a semnat cu Island Records. Albumul său, My World, a debutat pe locul 6 în U. S Billboard Hot 200 şi pe locul 1 în Canadian Albums Chart. În mai puţin de o lună de la lansare, albumul a fost certificat cu platină în Canada şi, în mai puţin de două luni de la lansare, a fost certificat cu platină în SUA. Bieber este singurul artist care are toate cântecele de pe un album în topul U. S Hot 100. Bieber a fost numit cel mai tare star din 2009 de J-14, noul-venit al anului de MuchMusic, a fost listat de Celebuzz în topul 10 al vedetelor de pe Youtube şi a fost votat pe locul 5 în topul celor mai bune exemple ale anului 2009 de AOL's JSYK.
[modifică] Viata şi cariera

Justin Bieber avea 12 ani când a intrat într-o competiţie locală de cântat în Stratford, Ontario. A învăţat singur să cânte la pian, tobă, chitară şi trompetă. În 2007, Justin a început să-şi posteze propriile videoclipuri pe Youtube, cântând melodiile lui Usher, Chris Brown, Stevie Wonder, Ne-Yo, etc. Scooter Braun l-a descoperit şi l-a trimis în Atlanta, Georgia unde îl cunoaşte pe cântăreţul R&B Usher. O săptămână mai târziu, Bieber se bucură de privilegiul de a cânta pentru Usher care este interesat de acesta şi îi oferă o audiţie cu Antonio L. A. Reid de la Island Records. A semnat contractul cu Island Records în octombrie 2008. Justin Timberlake ar dorit să colaboreze cu el, dar acesta în cele din urmă a încheiat contractul cu Usher. Bieber şi mama sa, Pattie Malette, s-au mutat în Atlanta, Georgia, unde locuiesc Braun şi Usher.

153 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cred pentru ca este frumoasa la fel ca el i love justin biber

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca JUSTIN BIEBER ar trebui sa fie cu miley cyrus dc nu ai pl de ea s-au ai pl?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce vedeti la asta

| mirelalulu a răspuns:

Ooo justin, justin, te iubesc, I love you, mai dati-o in colo de treaba sunteti prea obsedate si sa stiti ca nu ii plac romancele dăăăă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber avea 12 ani când a intrat într-o competiţie locală de cântat în Stratford, Ontario. A învăţat singur să cânte la pian, tobă, chitară şi trompetă. În 2007, Justin a început să-şi posteze propriile videoclipuri pe Youtube, cântând melodiile lui Usher, Chris Brown, Stevie Wonder, Ne-Yo, etc. Scooter Braun l-a descoperit şi l-a trimis în Atlanta, Georgia unde îl cunoaşte pe cântăreţul R&B Usher. O săptămână mai târziu, Bieber se bucură de privilegiul de a cânta pentru Usher care este interesat de acesta şi îi oferă o audiţie cu Antonio L. A. Reid de la Island Records. A semnat contractul cu Island Records în octombrie 2008. Justin Timberlake ar dorit să colaboreze cu el, dar acesta în cele din urmă a încheiat contractul cu Usher. Bieber şi mama sa, Pattie Malette, s-au mutat în Atlanta, Georgia, unde locuiesc Braun şi Usher.
Fata nu e iubita lui ci e o prietena de familie... El nu isi face iubite pe banda rulanta... Justin cauta o iubita care sa il iubeasca pe el nu faima si averea lui:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti garantez ca nupz e pr lui e o cantareata''daca se poate spune asa''ca eu cand am cautat pe youtube mi sau spart geamurile laughing

i love you justin

| BlueDreams a răspuns:

Clar nu e prietena lui.Desi la sfarsitul videoclipului sau sarutat (ceea ce s-a taiat la montaj si nu stiu de ce) nu e iubita lui.Prietena lui Justin este Caitlin Bradles, personal nici n-am auzit de ea.Insa avand in vedere ca pustulica asta care s-a vazut celebru peste noapte cam are faima de fustangiu nu e de mirare ca schimba iubitele la fiecare jumatate de ora.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am idul lui Justin Draw Bieber de cand a cantat la Roma acolo eu am fost cu parintii la concertul sau si mama mea este profesoara de engleza la Liceul Traian si am vb cu e si a zis,, Erika(fata din videoclipul,, Baby,,)nu este prietena mea!(Erika she's not my girlfriend!)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu este

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa va intreb care e saitul lui justin pe odnoklassniki.ru puteti sa-mi spuneti va rog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Byna! pai videoclipul baby a aparut si. el este nascut pe 1 martie nu 14 jasmine v din videovlipul,, baby,, nu este prietena lui a declarat ca isi cauta prietena acum (draguta amuzanta simpatica foarte feminina sa poarte mai mult rochite...) justin si cu fata aia sau sarutat doar pentru clip... apropo si ea este cantareata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place fata cum arata dar si eu is fata si cred ca e doar un videoclip

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred sa sarut cu multe fete deci si e dragut justin bieber

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Videoclipul Baby nu pare prea nou dar este foarte ascultat in continuare si nujt daca fata din videoclip este noua lui prietena

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubita lui justin bieber este cea din videoclipul baby care se numeste jasmine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu cred asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata aceea din videoclipul baby care nu il suporta in videoclip este iubita lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hnjgfkas, ldhgfbhsdjkmhnnjfkms, lafh

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber este foarte dragut si talentat imi plac melodiile lui si imi place si de fratele lui bine mai mul de justin. baby este un videoclip foarte frumos... Daa cred fiindca este si frumusica si draguta e superba:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca fata aia joaca in videoclip asta nu inseamna neaparat ca e iubita lui... ce stiu eu ca nu are iubita dar o simpatizeaza pe una cristina ceva de genul si nu este din amerika

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da poate e prietena lui? cine stie?

| SkyKissyKiss a răspuns:

Care e prietena lui Justin Bieber?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai:
-in primul rand s-a nascut pe 1 MARTIE 1994;
-jasminne v no is girl friends ci cealalta fata Claytin, daca nu ma insel cea de care s-a desparit la telefon;
IAR EL ESTE FOARTE TARE.
ati vazut si in videoclipul Eenie minie jasmine v si acolo apare. e clar ca ea a cerut sa apara din nou in preajma lui. iar justin cum este el mult prea bun a fost de acord. dar oricum are o voce cam urata cand canta jasminne aia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietena lui Justin Bieber e cea care apare in videoclipul "Never let you go"