| Reindeer a întrebat:

Ce suc ( cumparat ) este mai sanatos, contine vitamine bla bla, stiu ca nu sunt multe, dar totusi trebuie' sa existe, eu nu prea beau apa, si nici sucuri cu acid nu vreau sa beau, momentan sunt fidel ceaiului ( tot cumparat bineinteles...) nestea... sau prigat cu pulpa bla bla, pur si simplu sunt curios care ar fi cel mai sanatos, bogat in vitamine bla bla big grin, acum voi o sa spuneti " cel facut acasa, ceai, fructe, bla bla " tocmai de aia vreau sa stiu care e cel mai bun din comert! nu o sa fac acasa

Răspuns Câştigător
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Pai cam nici un suc din comert nu este sanatos happy. Doar sucul facut de tine-n casa este natural. Dar sa zicem Nectar, Prigat, Tymbark si Cappy..Desi..oh go on. Eu din toate aceste sucuri as alege Nectarul.
*-*

11 răspunsuri:
| Mangustă a răspuns:

S-ar putea sa ti se para ciudat, insa intr-o anumita masura ceaiurile se pot afla pe aceeasi lungime de unda cu alcoolul sau cafeaua (ma refer mai mult la cele ce 'te relaxeaza' sau de slabit).
Fara doar si poate, toate sucurile, indiferent cat de naturale sunt prezentate, au diferite chestii nocive. Nu vreau sa fac pe lupul moralist sau sa-ti dau vreo lectie de alimentatie, insa prigat, capy, giusto...toate sunt la fel, poate nu in aceeasi masura cu CocaCola (care fara coloranti ar fi verde), dar la fel.
P.S.: Lasa bre berea, vinu-i mai bun.

| WholeWorld a răspuns:

Coca-cola, Pepsi twist, Mountain Dew...
sau mai bine ramai la ceai.happy

| Woodenpints91 a răspuns:

Berea.

| LegionarulRoman a răspuns:

Te rog sa nu mai folosesti bla, bla, bla caci intelegem si fara aceste interjectii.
Ca suc eu cred ca Cappy Tempo si Granini.

| Reindeer explică (pentru LegionarulRoman):

Mersi mult de raspuns si in legatura cu bla bla, nu folosesc de obicei, pur si simplu a fost e chestie de moment in timp ce scriam bla bla ma gandeam la ce sa mai scriu big grin intelegi?

| LegionarulRoman a răspuns (pentru Reindeer):

Aaa. happy. Inteleg.

P.S :evita Coca-cola si Pepsi, cancer umblator.

| LegionarulRoman a răspuns:

Cele care contin pulpa. Evita sucurile gen Adria, Aro etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

thinking Ce-ar fi să-ți iei o bere?
Oricum, sucurile din comerț toate au chimicale, indiferent de ce-ar spune ei.

| Reindeer explică (pentru anonim_4396):

Good onewinking dar sa recunoastem nu poti bea numai bere. happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Reindeer):

Mai bea și apă.

| Against a răspuns:

Prigat, Giusto