| DragonFLoW a întrebat:

Ce sunt acelea status-uri de suparare, status-uri de gelozie, status-uri de orice... Citesc zeci de intrebari cu expresia "status de..." dar nu vad ce va trebuie atatea status-uri?
Status = a social or professional position, condition, or standing to which varying degrees of responsibility, privilege, and esteem are attached. Oare celor care cer asa ceva le este greu sa isi afirme conditia /pozitia / starea(sociala /fizica/psihica... orice alta stare ) (vad ca sensul cuv status a ajuns mai mult la starea actuala de ex "sunt trist" decat un sens ca; status : married/unemployed - asta inca cred eu ca e status - ) Sa ii toleram pe cei care cer idei pentru id-uri, pe motivul ca, asta e, n-au imaginatie, sunt in pana de idei, au incercat toate combinatiile posibile si nu le-a iesit; dar de la a avea idei pentru un id si sa nu stii sa-ti arunci un status acolo langa numele tau la mess ( ca vai parca l-ar citi toata lumea ) e un pas URIAS.
O alta intrebare in intrebarea mea : Oare pot cei care sufera de NSI (no status idea) se vor vindeca vreodata?

Poate sunt EU rau si critic pe cei care habar n-au sashi puna un status, dar poate nu e doar la ei ci, la toti, oamenii incep din ce in ce mai mult sa nu mai investeasca timp in cunoasterea de sine, sau din cauza unor factori ( pare stupid ce zic, dar factori de orice gen ) ajung sa nu mai fie capabili sa-si justifice starea. Esti suparat? scrii la status "suparat de imi vine sa-ti sparg capul " Esti trist, scrii si u " ma transform in emo ". Totushi nu cred ca este asa greu.

Răspuns Câştigător
| Crisu_7532 a răspuns:

Pierzi din vedere un lucru important... daca sunt suparati, tristi, veseli, euforici (pardon, nu cred ca ar stii ce inseamna "euforic") nu vor pur si simplu sa scrie o chestie simplista gen "sunt fericit". nuuuuuu, pai orice fraier poate sa scrie asta... ei vor ceva care.cum sa zic.sa sune smechereste.sa fie ceva interesant care sa-i faca pe ceilalti sa se gandeasca "moa, ia-uite ce status misto are X. ce tare e". din cauza asta tot cer diferite statusuri. ca sa iasa in evidenta, sa atraga atentia atunci cand cineva da scroll-down in lista de messenger. am mai zis chestia asta si se aplica indiferent despre ce problema ar fi vorba: copii astia vor sa frapeze, vor sa iasa in evidenta, vor sa se simta importanti si vor ca altii sa vorbeasca despre ei. ca vorba aia, prefera sa-i vorbeasca toti decat sa nu-i vorbeasca nimeni. iar atitudinea asta a lor e cauzata de teribilism, lipsa de educatie si lipsa de cultura. dar imi place sa sper ca e doar o "faza" adolescentina si ca le va veni mintea la cap. desi, trebuie sa recunosc, uneori sunt incorigibili.
la fel ca si Kenny, astept o avalansa de "stupid". nu va faceti griji, nu ma deranjeaza. nu ma cobor la nivelul acestor persoane, sunt mult prea educata pentru asa ceva.

4 răspunsuri:
| DevilLife a răspuns:

Nu, nu se vor vindeca de NSI pentru ca eu nici nu realizeaza ca nu isi mai folosesc capul si il folosesc pe al altora. Lor li se pare ceva foarte normal sa reia vorbele unuia si altuia pentru ca, deh, sunt frumoase, rimeaza, sunt siropoase etc., etc., etc.Eu tin sa dezvalui un secret:toti putem formula idei frumoase, siropoase sau care rimeaza.Am descoperit si eu asta, am incercat, e foarte relaxant sa iti pui sentimentele pe o hartie sau chiar la un status.

| Kenny a răspuns:

Am pus mai demult o intrebare asemanatoare si crede`ma ca inteleg perfect tot ce vrei sa zici.
Copiii astia se exprima prin statusuri, este absolut NECESAR pentru ei sa arate intregii lor liste cat de indiferenti sunt ei (in panamea... daca esti asa nepasator nu`ti mai pui status despre asta, ca te faci de rasstraight face ), sau cat de sHuKaReSk isi iubesc ei jumatatea, sufletul lor pereche cu mOoOLthe inimioare, stelute, si "; x".
Patetic. Isi dau atata importanta, de parca lumea ar sta sa le analizeze lor statusurile.
Astept ploaia de stupizi de la printese bosumflate si ofticate de ceea ce am scris mai sus. Simtiti`va! " :* "

| LexUTz a răspuns:

Statusurile sunt acum folosite de marea majoritate pentru a atrage atentia celorlalti si cum ei nu pot sa gandeasca ceva interesant folosesc gandurile celorlalti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca DevilLife e foarte draguta(e pe langa subiect )dar adearat