Noi iubim cainii [asa e facut omu] pentru ca sunt alaturi de noi si ne asculta, pentru ca ne asteapta cand venim de la scoala sau munca cu gandull de a ne face ziua mai buna, pentru ca au fata dulce care te obliga sa ii alinti un pic, pentru ca nu te critica, pentru ca noaptea se fac mici si stau langa tine, pentru ca atunci cand plangi tac si sufera alaturi de tine, pentru ca sunt gata sa moara in fata ta, pentru ca sunt fideli stapanului pana in ultimul moment
Nu conteaza daca e mic sau mare, fioros sau bland, slab sau gras ei sunt acolo pentru tine si sunt gata sa te faca fericit.by me!
Cainii sunt niste fiinte minunate cainii sunt cei mai mari prieteni ai unui om ei iti sunt alaturi la bine si la rau indiferent de comportamentul tau fata de ei
Cainii sunt niste fiinte, ca si noi. Sunt dragastosi si sunt o companie placuta. Exista multe rase de caini, cu blana sau chiar fara. Cainii sunt pentru mine niste animalute minunate, foarte dragute, care te intampina cu bucurie dupa ce vi acasa. Cainele e cel mai bun prieten al omului! Intotdeauna e jucaus si atat de simpatic! :X :X :X I lovee dogs.
Cainii sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor deoarece ei nu te parasesc si nu vorbesc ca oamenii pentru a te supara... funda
Cateii sunt cei mai buni prieteni:ei nu te tradeaza,si te accepta cu toate defectele, iti face viata mai frumoasa, mai ales cand esti trist ei stiu sa te inveseleasca.ei te iubesc asa cum esti si nu cere nimic in schimb.Am si eu o catelusa si o iubesc ft mult:nu stiu ce m'as face fara ea...imi face viata m'ai frumoasa, o iubesc cel mai mult dp lumea asta, daca as putea mi'as da si viata pentru ea pentru ca un câine e un gol care aşteaptă un suflet orfan: îl primeşte, îl găzduieşte, îl dezmiardă, il locuieşte un timp. după care, sufletul trece, din nou, într-un alt om.
Sunt acele finte micute, care iti alina tristetea, care incep sa geama cand te indepartezi de ei, cei care te iubesc neconditionat si aspira doar la iubirea ta reciproca... sper ca a fost destul de sentimental
Cainii sunt niste animale minunate si cei mai buni prieteni ai omului.Ei sunt sentimentali la fel ca noi si ne bucura cu privirea lor de aur zilnic.(Daca aveti caine)
SecretKiss întreabă: