| adina_6336 a întrebat:

Ce sunt funditele si cum le dai? unde trebuie sa intri?

Răspuns Câştigător
| Gaabi32 a răspuns:

Buna Adina.
Te referi la funditele de pe TPU nu?

Pai funditele apar in dreptul fiecarui raspuns dat la intrebarea ta.Sunt mari si gri.
Funditele sunt date raspunsurilor castigatoare...adica raspunsului care tie ti se pare cel mai bun.

In functie de cate fundite aveam putem fi expert TPU sau userul TPU.:*

8 răspunsuri:
| Damii a răspuns:

La o întrebare pusă de tine o să primeşti mai multe răspunsuri şi în dreptul fiecăruia o să fie câte o fundă. Alegi răspunsul care ţi se pare că este mai bun şi folositor ţie şi dai clic pe funda din dreapta acestuia şi apoi confirmi din ferestruica ce-ţi apare. Programul TPU va muta acest răspuns pe primul loc, imediat sub fereastra pentru răspunsuri(indiferent al câtelea răspuns a fost) şi fundele vor dispare de la celelalte răspunsuri. Poţi acorda o singură fundă la o întrebare, aşa că nu trebuie să te grăbeşti să dai funda, aşteaptă 2-3 zile după ce ai pus întrebarea. BAFTA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi daca pui intrebarea ta in stanga sus unde scrie:"Pune intrebarea ta aici". altii o sa iti raspunda si la raspuns in dreapta scrie"Alege raspunsul castigator".si dai acolo daca te.a ajutat raspunsul acelei persoane.

| Crisa_4844 a răspuns:

Exersam pe mine. eu raspund la intrebarea ta, tu, ai in dreapta raspunsului meu o chestie pe care scrie ceva de genul 'desemneaza raspunsul castigator'. Dai click pe ea si eu primesc o fundita.

| luiza a răspuns:

Funditele sunt rasplata celui mai bun raspuns la o intrebare pusa de tine. se afla in partea dreapta a raspunsului si tu doar trebuie sa faci clic pe ea.

| adrian05 a răspuns:

Funditele le dai atunci cand vrei sa alegi un raspuns castigator.in dreptul fiecarui raspuns ai un fel de ''medalie''si dai pe ea. sper ca te-am ajutat... poti incerca sa dai funda chiar la raspunsul meu

| JohnnyClau a răspuns:

Funditele sunt puncte... si cum le dai ----fundita =raspuns castigator. vezi ca este in dreptul fiecarei intrebari este o funda... funda plzz tongue

| iasmina2oo1 a răspuns:

In dreptul raspunsului [ la intrebarea pusa] arata o medalie si scrie alege raspunsul castigator.sau ceva de genu. [medalia este la fiecare raspuns.depinde daca ai mai multe raspunsuri la fiecare raspuns e cate o medalie adica funda. in dreptul rasp. care e cel mai folositor e medalia aia si dai clik pe ea si gata acel rasp a primit funda. Funda este medalia care decide cel mai bun raspuns. big grin Acuma ca stii, imi dai funda?

| WholeWorld a răspuns:

Vezi ca in dreapta reaspunsului meu apare o funda apasa pe ea si dai clik, da siti dai tu seama big grin

Întrebări similare