Locurile pierzaneiGlumesc
Cluburile sunt locrurile unde oamenii se duc sa se distreze in weekend sau in fiecare zi daca ii tine buzunarul, unde poti socializa si/sau agata si unde trebuie sa fi atent cu ce vii pentru s-ar putea sa pleci cu un protofel in minus
In primul rand este locul meu d munca aand in vedere ca lucrez intr-un club ca organizatoare d petreceri tematiec
in al doilea rand locul unde merg sa ma distrez, sa dansez, sa ma intalnesc cu prietenii la fiecare sf d saptamana.
Nu frecventez cluburile, este multa lume de toate culorile, zgomot infernal, muzica in ritmuri asurzitoare, in unele cluburi se consuma droguri este o lume in care sincer vorbind nu prea ai ce cauta. Aceasta este parerea mea, dar sunt si persoane care se simt bine in aceste cluburi, exemplul fiind numarul mare de tineri care le frecventeaza.
Nu prea am calcat printr-un club pana acum, am doar 16 ani.Si oricum, vorba celor de mai sus, e un loc plin de gay, strutzi, cocalari si pitipoance. Dar daca te duci cu un grup de prieteni poti uita aceste specimene care ocupa suprafata pamantului fara nici un rost
Lipsa de ocupatie, pierdere de timp, un mod de a ma distra, de a vedea lumea, de a analiza haine etc etc
Un loc unde ma duc sa dansez, sa ma distrez cu prietenii ma enerveaza oamenii care merg in club numa` pentru a admira tinutele celorlalti, sau pentru a barfi
Locul unde unii se simt bine, se distreaza. altii isi distrug viata singuri prin unele cluburi . Un loc de barfa si invidie pentru. unele domnisoare care cred ca ale st. aproape perfecte.
Localuri pline de curve si cocalari care cica s-ar distra. Eu nu vad distractie in zgomotul ala infernal. Mai bine fac ceva pentru ascensiunea spirituala si intelectuala decat sa fiu in locurile alea teribile
Club=locul de distractie al tinerilor, sala de fitness, locul unde destrabalarea e la ea acasa, unde se strang toate fitele cu parul roz si tricou roz cum zicea cineva mai sus, locul unde te tot uiti dupa baieti/fete cu intentia de a prinde vreo prada...hai ca e fain in club \ cine se stie distra nu-i pasa de ceilalti yeee