| bebbe10 a întrebat:

Ce surprize sa-i fac iubitului meu love struck? sa-l impresionez love struck sa-l las cu gura cascata laughing nu vreau comentari stupide
doar sfaturi.
ofer funda :*

3 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ce te reprezinta aia sa faci, degeaba te iei dupa sfaturi si pareri de la unul altul pentru ca lumea e diferita si poate ce i se pare la cineva ceva "oau" pe prietenul tau il lasa rece.TU cred ca sti ce i-ar face placere sa primeasca sa auda sa simta sa orice deci raspunsul e la tine parerea mea, nu exista trucuri pentru impresionarea persoanelor iubite generalizate.Fiecare e unic.Bafta!

| tzintzi a răspuns:

Asta nu depinde de sfaturile si parerile noastre.Depinde ce ii place lui mai mult (asta tu sti).In zadar am zice noi sa-i cumperi un sarpe sau un ursulet de plus pentru ca ori va face stop cardiac, ori nu va fi impresionat de ursulet.
Cerceteaza de la tovarasii lui ce gusturi are happy

| IIIx333III a răspuns:

Hmmm... fiecare persoana e diferita, dar eu ti-as propune asta: (asta o sa ii fac eu iubitului meu de ziua lui): Scrie pe asfaltul din fata casei lui(dar asigura-te ca o sa vada) Te iubesc + numele lui. Eu cred ca o sa il impresionezewinking. Succes!

Întrebări similare