Am spart becurile cu pietre de la instalatia de Craciun a vecinelor. Ii detestam cand eram mica
Dar nicio prostie nu a egalat-o(inca) pe aceea cand mi-am cuplat cei mai buni prieteni intre ei. A fost un bullshit total
Si era sa ii pierd pe amandoi
Pai la scoala Am facut striptis NE-am dezbracat pana la jumatesa vezi cum tipau fetele sigur...eram mic, eram clasa a doua Acasa: Am dat foc la casa...Cum? Pai am deschis un chribit si atunci trea sa vina bunicamia si imediat l-am arunct dupa dulap
a murit un unchi de la tara si nah l`au pus in sicriu pe ala si era cu capu catre geam, era si vara...si eu am luath o ata si am legat de pikiorul mortului0si am scos`o pe geam. si cand a inceput preotul slujba am tras de ata aia)si sa ridikt pikiorul mortuluisa vezi ce urla lumea.
atata imi amintesc acum. dar am facut multe prostii
Am vrut sa ma sinucid acum cateva zile...am luat niste pastile eee nu mi s-a intamplat nic doar mia foast foarte rau vomitam ameteam cadeam din picioare
La sc, eram chemati la director eu o fata si ink vreo 2 baieti,. si din prostie i-am tras pantaloni la o colega si s-a vazut ceva, a ras de ea toti
dmrtr întreabă: