anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce te-ar face cel mai fericit om din lume? ( in afara de persoane, doar lucruri/obiecte )

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
O călătorie în jurul lumii.
Pa, pa.

15 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

O poza cu fiul meu happy

| yuli10 a răspuns:

As zice, dar poate sunt filata laughing

| Gabry a răspuns:

Un mic simbol : o imbratisare, un pipic, o vorba buna.Cu aceste mici simboluri mi-as da seama ca sunt iubita si apreciata.

| christabell a răspuns:

Fiecare ne-am simtit la un moment dat ca fiind cel mai fericit din lume, sunt doar momente. Fericirea nu sta in lucruri, ea sta in oameni.

| adi a răspuns:

O calatorie cu balonul.

| sckorpion a răspuns:

Sa stiu ca toti oamenii din lume sunt in siguranta. Ca poti trimite un copil singur pe strada fara a patii ceva. Toate celelalte lucruri vin singure, dar cea mai importanta e viata.

| Shhht ! - ( Nony ) a răspuns:

In momentul asta un servici, o masina si multa sanatate pentru fam.si toata lumea

| FOCUS a răspuns:

Banii, ei aduc puterea, fericirea si dragostea!

| cesege a răspuns:

Un cuvant bun. o melodie care imi merge la suflet, un telefon de la cineva, iata cateva bucurii mici care ma fac pe moment fericita ca exist pe pamant! O manifestare de iubire din partea lui Mitu meu, un peisaj frumos sau un mesaj pe mess, net de la persoane care nu m-au vazut de mult si chestiile astea ma fac sa fiu bucuroasa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu puteai sa intrebi si tu cine?hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am invatat sa ma bucur de fericiri mici si dese, ma bucur de aproape orice.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa cistig la 6 din 49 citeva milioane de euro. As pleca de a doua zi sa cutreier lumea in lung si-n lat. As vrea sa vad cit mai multe tari, cit mai multe locuri. Desigur nu singur ca nebunu laughing mi-as lua si prietena cu minewinking Ah, mi-am amintit, m-am trezit deodata ca-s singur. Eh, sint convins ca la banii astia o sa ma placa si pe mine o fata, chiar daca-s urit ca un broscoi riios rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu deci nu ...BANII NU ADUC FERICIREA... e adevarat ca o intretin dar nu stiu cred ca cunosteti si voi o gramada de oameni care sunt bogati si cu siguranta le lipseste ce e mai important pe lumea asta, fericirea... referitor la rasp l George. Iar referitor la intrebarea initiala, cred ca o casuta la tara, langa o padure, cu un Nuc mare si batran in curte:X:X...asta m`ar face pe mine cea mai fericita :X... dar Traiu e greu IN ROMANIA! straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O chitara electrica

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un simplu cuvant... spus din inima