Un mic simbol : o imbratisare, un pipic, o vorba buna.Cu aceste mici simboluri mi-as da seama ca sunt iubita si apreciata.
Fiecare ne-am simtit la un moment dat ca fiind cel mai fericit din lume, sunt doar momente. Fericirea nu sta in lucruri, ea sta in oameni.
Sa stiu ca toti oamenii din lume sunt in siguranta. Ca poti trimite un copil singur pe strada fara a patii ceva. Toate celelalte lucruri vin singure, dar cea mai importanta e viata.
In momentul asta un servici, o masina si multa sanatate pentru fam.si toata lumea
Un cuvant bun. o melodie care imi merge la suflet, un telefon de la cineva, iata cateva bucurii mici care ma fac pe moment fericita ca exist pe pamant! O manifestare de iubire din partea lui Mitu meu, un peisaj frumos sau un mesaj pe mess, net de la persoane care nu m-au vazut de mult si chestiile astea ma fac sa fiu bucuroasa!
Sa cistig la 6 din 49 citeva milioane de euro. As pleca de a doua zi sa cutreier lumea in lung si-n lat. As vrea sa vad cit mai multe tari, cit mai multe locuri. Desigur nu singur ca nebunu mi-as lua si prietena cu mine Ah, mi-am amintit, m-am trezit deodata ca-s singur. Eh, sint convins ca la banii astia o sa ma placa si pe mine o fata, chiar daca-s urit ca un broscoi riios
Nu deci nu ...BANII NU ADUC FERICIREA... e adevarat ca o intretin dar nu stiu cred ca cunosteti si voi o gramada de oameni care sunt bogati si cu siguranta le lipseste ce e mai important pe lumea asta, fericirea... referitor la rasp l George. Iar referitor la intrebarea initiala, cred ca o casuta la tara, langa o padure, cu un Nuc mare si batran in curte:X:X...asta m`ar face pe mine cea mai fericita :X... dar Traiu e greu IN ROMANIA!