Gandul ca am treaba.Deasupra capului mi se afiseaza o lista invizibila cu cate am de facut.Imi pun perna pe cap si mai visez o ora
Gândul că mă voi întâlni cu persoanele pe care le iubesc şi că voi merge la plajă ca să văd băieţi dezbrăcaţi. Mai bine citiţi doar prima parte...
Sincer... chiar nu stiu. Probabil minuscula urma de speranta pe care o mai am...
In primul rand ideea ca poate azi visul meu o sa se indeplineasca.Ma uit la tavan si ma gandesc la ce apus de soare absolut superb va fi seara la ora 18:00.
Gandul ca am o viata...pe care trebuie si vreau sa o traiesc, sa o fac cat mai buna, faptul ca am o familie care tine la mine si un prieten pe care il iubesc foarte mult si cu care vreau sa imi impart viata si visele
pe tine ce te motiveaza?
Faptul ca incepe o noua ziiiiiiiiiiiiiii .
Plina de nebuniiiiiiiiiii
Si orice va fi... va fi `
Ma gandesc ca iar ma cearta mama ca am dormit pana tarziu.nu doresc nimanui sa se certe cu ea...
Statul la Pc mai mult timp ) nu stiu cum, dar daca ma trezesc dimineata la 7, fac putin sport, beau un ceai si ma asez la pc, pot sta si 3 ore fara sa ma doara capul :-o. si chiar imi place sa ma trezesc dimineata, mai ales pe la 7 jum 8, nu imi place sa dorm mult
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: