| tanta_3127 a întrebat:

Ce telefoane sunt bune? >Marca?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
18 răspunsuri:
| arysa a răspuns:

Nokia de orice tip. Depinde ce vrei sa faca; Eu am avut mereu Nokia si mi se pare cel mai bun.

| valy a răspuns:

Nokia 6300 are carcasa de metal si poti sa il scapi si nu pateste nimic. te tine bateria in jur de 6. 7 zile depinde cum il folosesti.si semnalul e super bun si mai ai multe avantaje:*

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu am avut si am Nokia, sunt foarte multumita de el.

kratos
| kratos a răspuns:

Nokia, Apple, Sony Ericcson.

| hândel a răspuns:

Nokia e performant, bun, dar si cel mai rezistent, la soc.hee hee Sunt fan Nokia, toate celelalte marci m-au dezamagit usor.

| faranume a răspuns:

Nokia este cel mai bunwinking

| Geo_4096 a răspuns:

Nokia este cel mai bun telefon. Eu pana acum numai telefoane nokia am avut si am fost foarte multumuita de ele.Nu le-am schimbat pentru ca nu mai erau bune.ci pentru ca am vroiam eu alt telefon.
Sper ca te-am ajutat cu ceva. Te pup:*

| Geo_4096 a răspuns:

Pentru ca. vroiam* scuzeblushing fata "am" big grin

| foxeye a răspuns:

Nu stiu ce vor spune ceilalti. eu am un blackberry curve si cred ca este un telefon foarte bun. parerea mea

| kenzo007 a răspuns:

Nokia, Sony Ericcson! cam astea sunt bune ca telefoanehappy restul le putem numii imitatiibig grin am avut cam de toate felurile si stiubig grin

| crd7 a răspuns:

Depinde la ce te referi il vrei pentru muzica, poze, vorbit? Daca vrei pentru muzica poti sa iei sony ericsson eu zic ca sunt bune. iar pentru vorbin nokiawinking

| ciprians a răspuns:

MOKIA 1000000000000000000000000000000000000000%

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
În top se păstrează gama Nokia.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai. nokia si apple[iphone] eu am avut nokia care sunt ft. bune dar acum am iphone care si asta este bun big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iati un Samsung Monte gts 5620

| eleonorr a răspuns:

Salut, din propria exp. pot spune ca nokia. pop dulce

| r0xana201 a răspuns:

Nokia.sony ericcson...si aplle iPhone!

| ana23_5384 a răspuns:

Nokia este cel mai bun.

Întrebări similare