Ai alege ''Samsung galaxy s3'' in locul unui ''Iphone 5"?
Eu nu : ))
Ok mersi :*
Da. . Mi se pare mult mai ca lumea decat Iphone 5.
Raman fidel Nokia-ului. Cred ca tot ceea ce reprezinta Apple-ul (Iphone) si Galaxy-urile sunt simple snobisme.
Si ce tip ''Nokia'' ai alege ?
Sincer.mi-e egal. Am trecut de varsta la care telefonul conta. Imi trebuie sa pot vorbi la el. Cand e vorba de altceva ma bazez pe laptopuri mele (care se intampla sa fie folositoare avand in vedere ca sunt autor) sau pe alte gadgeturi. E important sa nu cumperi ceva ce nu te ajuta. Bine...stiu ca e destul de greu de acceptat asta cand esti foarte tanar, nici eu nu as fi acceptat asta la 15 ani, sub nicio forma.
Multumesc mult! Ai perfecta dreptate!
Wow, esti de acord cu mine si chiar esti din 97? Faith in youngsters restored. Felicitari.
Sunt in 97, insa nu sunt genul care sa dea banii pe toate chestiile nefolositoare.
Asta cu faith in youngsters restored a fost buna Si ca sa ma bag si eu in discutie mi-am luat acum o saptamana un s2 si merge foarte bine si l-am luat pentru ca aveam nevoie pentru net, mess si chestiute
IPhone 4s, iPhone 5, Htc Desire, Htc Android G1, Htc Android G2, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S2. Daca vrei ceva la preturi mai mici si sa fie bun : Samsung Galaxy Ace + sau Samsung Galaxy Gio.
anonim_4396 întreabă:
stefun01 întreabă: