Nu te sfatuiesc sa-ti ei NOU telefon de 4-5 milioane, ca faci o prostie grava. cel mai frumos, intereseaza-te in oras, cine are de vanzare un telefon (impecabil) de vanzare, cu 5 milioane iti cumperi cu 5800 impecabil. PS: daca gasesti fete cu telefoane de vanzare, e cat mai bine, ca fetele au in general grija de telefoane.
cu 4-5 milioane iti poti cumpara multe telefoane bune la mana a 2-a, daca nu te pricepi la telefoane, poti lua un amic/prieten de-al tau care le are cu asa ceva, si cauti prin oras telefoane de vanzare . daca mai poti da 1 mil 2 in +. iti poti cumpara chiar Iphone 3 cu 6 milioane
Eu am un Samsung s5230 Editia-La Fleur, poftim o poza daca vrei sa vezi:
http://www.flashgsm.ro/uncompressed_stiri/1909_fleur.jpg
Nu il am de mult timp, sa zic o luna si ceva.Sunt foarte multumita de telefon.Este rezistent, l`am scapat de vreo 2-3 ori pe gresie, o data pe ciment deci.:))) Face poze destul de clare numai ca nu are blit :( Se aude tare, are radio...cam atata ce pot sa zic eu despre acest telefon, din propria experienta.Succes :d
Eu mi-am achizionat de vreo 10 zile telefonul Samsung gt-s5560i. Sunt mandra de el. Merge foarte bine. Are Wi-Fi. Camera de 5 mpc. cu blit.
Ti-l recomand+ ca are multe aplicatii.
Iti recomand un Samsung wave black are tastatura full qwerty culisanta sistem de operare bada OS (asemanator cu cel de la iphone) wi-fi radio mp3 playe mp4 player smartphone ecran de 3 inch memorie interna de 2gb suporta card de pana la 16 gb procesor de 800mhz si multe altele foarte bun telefonul il recomand
fihao întreabă: