Frumuseţea interioară, despre o călătorie, profesorul perfect (în viziunea fiecăruia, evident), copilăria, lumea în ochii unui copil, marea, viaţa la ţară, minciuna, valoarea vieţii, un prieten imaginar, o zi obişnuită, o excursie, un apus de soare, alegerea cu responsabilitate a prietenilor, etc.
Pai sa vedem : ''despre toleranta intre prieteni''; '' descrierea unei nopti de iarna''; ''tara mea, Romania este frumoasa,, compunere despre mine, autoportret
Sunt multe subiecte...dar mie imi plac cel mai mult naratiunile. Poti sa povestesti o intamplare de la bunici, sau la munte/mare. Poti sa iti imaginezi cum este viata pe alte planete, sau ca ai descoperit Atlantida. Sau ca se produce un cataclism natural.
Sau ti-ai putea imagina noaptea sau visul perfect(a) sau o petrecere in pijama cu prietenele.Bafta!
Nu pot sa-mi imaginez viata fara prieteni. Ei sunt una dintre cele mai importante aspecte ale vietii. Avem nevoie de ei ca sa le impartasim atat bucuriile cat si supararile noastre. Este bine sa stim lucrul acesta si sa invatam din timp sa ii apreciem si sa-i tinem aproape de noi.
Pentru mine, prietenul meu cel mai bun inseamna foarte mult. De fiecare data cand am avut nevoie de el mi-a fost alaturi. El este o persoana sincera care nu ar putea sa ma minta niciodata indiferent de situatie. Mi-a dovedit de nenumarate ori ca nu este un prieten fals si a reusit sa-mi castige toata increderea. Am invatat sa ne distram, sa invatam unul de la celalalt, sa ne plangem unul altuia atunci cand ne este greu si cel mai important lucru sa ne respectam.
De cand suntem prieteni am inteles ca fara respect si fara ingaduinta nu poti avea un prieten adevarat. Imi doresc foarte mult ca prietenia noastra sa dureze o viata. sper sa iti placa
Pai eu in clasele 5-6 am primit o compunere cu titlul : DE CE AVEM NEVOIE DE PRIETENI : pentru care am luat 8, 50 ' nota'
oana1238105 întreabă: