| Stefania96dfg a întrebat:

Ce teorie credeti? A credintei, ca Dumnezeu a creat pamantul, omul, etc, sau a stiintei, ca pamantul exista printr-o explozie..., Pe care o credeti?

Răspuns Câştigător
| ღChloeeღ a răspuns:

Ca o buna credincioasa ce sunt, care nu prea da la biserica, dar are credinta, nu cred prostiile de genul inventatorilor, savantilor etc...Pamantul, galaxiile si toate astea nu au cum sa reiasa dintr-o explozie. Cea mai plauzibila este credinta in Dumnezeu si faptul ca el a creat tot ce exista azi in prezent.
Poate exista o explicatie mai buna, dar noi nu suntem capabili de a scoate la capat acest mister. Oricum ar fi, eu nu cred in stiinta savantilor nebuni, ci in Dumnezeu.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cea a lui Dumnezeu doar dintr-o explozie nu are cum sa se uneasca bucati de pamant si sa se formeze cu reliev, apa, capa atmosferica e anormal sau chestia ca niste microorganisme a creat fiinta umana asta e cacealma.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cred ca exista o forta care conduce universul. Nu cred tot ce scrie in Biblie. Cred ca respectarea celor zece porunci este buna. Mai stiu ca omul este imperfect si ca greseste. Restul din biblie sunt povesti asa cum le-au priceput stramosii nostri. diavolul nu exista. Un inger nu s-ar putea razvrati impotriva lui Dumnezeu. Dar stiu ca a face rau cu buna stiinta este diavolesc. Mai stiu ca, vrem sau nu, omul a evoluat si evolueaza si in prezent. Stramosii nostri nu aratau ca noi si stranepotii nostri nu vor arata ca noi. Teoria creatiei prin explozie are multe lipsuri ca si teoria cereatiei divine.

| CompleteAndUtter a răspuns:

Gandind logic, prima, bineinteles. A doua nu are nici o baza.

| Bailey a răspuns:

Eu prima varianta. Cred ca este si cea corecta...winking

| QuizMaster a răspuns:

Cred teoria stiintei

| Ys a răspuns:

Eu cred in Dumnezeu si o explicatie care sper sa va foloseasca este ca Biblia este cuvantul lui Dumnezeu si este adevarat tot ce scrie in biblie pentru ca in biblie scrie ca vor fii oameni mincinosi,egoisti,iubitori de bani etc. aceste lucruri s-au adeverit sunt adevarate si in biblie mai scrie ca Dumnezeu a creat cerul,pamantul, apa, a despartit lumina de intuneric etc.si cred in Dumnezeu si in tot ce scrie in biblie pentru ca sunt lucruri adevarate scrise de oamnei alesi de Dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-mi voie sa intreb ce legatura are intrebarea cu categoria(?).
Dumnezeu a creat Pamantul, printr-o explozie.