Din punctul meu de vedere nu e. Tu crezi ce vrei, dar eu nu cred in toata tampenia cu sfarsitul lumii
A fost un cutremur de 7.9 parca pe scara Richter si a produs multe daune - nu te lua dupa tv si altele ca nu vine nici intr-un caz sfarsitu lumii asa se zicea ca si in 2000 va fi sfarsitul lumii si n-a fost
In japonia a fost un cutremur de 8, 8 si a zguduit tot... am o prietena pe hi5 din japonia care imi spunea. ca este norocoasa ca a scapat din acel cutremur si ca dea bea mai are net... sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva
Nu vine sf lumii stai linistit.
Cutremure.Probabil,daca ai auzit, din cauza lunii care se apropie de pamant mai mult ceva de genu am auzit.acuma ce'i sigur.clar nu vine sf lumii
Da' ce se intampla exact in Japonia.nu stiu sa iti spun.
Ma oameni buni, eu n-am zis ca cred in sfarsitul lumii am intrebat doar ce s-a intamplat in japonia ca mereu vad intrebari cu sfarsitul lumii si ma mai uit pe la raspunsuri si tot vad raspunsuri legate de ce s-a intamplat in japonia... atata tot
Iceman,am vazut acum 3 zile pe net.o stire ceva de genu" ca sfarsitul lumii nu mai vine pe 21 dex 2012, cica a afalt un grup din america de cercetatori ca sfarsitul lumii scrie cica in biblie ca vine pe 21 mai 2011:o"
Ma rog. ceva de genu
legat de intrebare: ieri spunea ca a fost un cutremur de 7, 8. dar se spunea ca a mai fost unul de 8, 9
acum dimineata spunea la stiri ca pana la urma a fost unu`l de 7.9 si unul dupa aia de 9. si mai stiu ca a mai fost un tsunami.
Dar am mai citit pe net, ca toate astea se intampla pentru ca
pe 19 martie,sambata, Se va apropia foarte tare luna de Pamant, si am citi ca a mai fost un tsunami in Indonezia in 2005 tot din cauza ca s-a apropiat Luna de Pamant, si ca acum meteorologii ne avertizeaza ca s`ar putea sa fie tsunami`uri, cutremure si inundatsii din cauza apropierii lunii!
Si azi dimineata mai dadea la stiri ca in Japonia a fost cutremurul din cauza ca s`a deplasat placile tectonice de sub ocean...sau ceva de genu.ca sa deplasat oceanul.si axa terestra s`a deplasat 10 cm din cauza ca se apropie luna de pamanat.iar atunci pamantul si luna sunt ca doua mari puteri magnetice, si se deplaseaza unele zone ale pamantului, ceea ce provoaca cutremure!
Cam asta am citit eu la stiri pe internet!
Sper ca te-am putu ajuta!
Funaaa?
Unforgetit întreabă: