Indrazneata,draguta,rautacioasa,sentimentala,nesimtita,orgolioasa,geloasa,lenesa,obsedata de anumite lucruri.
Bine ca te urasti inseamna ca unele lucruri nu le faci bine si vrei sa faci bine
Nu stiu daca e de bine acest lucru, dar oricum aceasta calitate spune totul despre mine.
Nu stiu ce sa spun
Uneori ma caracterizeaza altii,eu nu ma prea caracterizez,insa din spusele lor reies cam aceste trasaturi de caracter:
Iubesti enorm de mult animalele,greu de intimidat, luptatoare, o fire foarte matura, fac tot ce pot sa fie mereu bine pentru altii, dupa acea ma gandesc si la mine
Pentru ca asa imi spune un prieten, si cind am scris chiar nu stiam ce nickname sa pun, mi-am adus aminte de el si am zis de ce nu?!
Nu este o problema ca este fain nickname-ul
Stiu,eram ironic.
Sper sa o schimb in bine,dar ma gandesc ca n-am ambitie/putere/vointa necesara.
Am si trasaturi de caracter pozitive,cateva,stai calm.
In trecut eram destul de ok,aveam un caracter frumos, s-au cam stricat lucrurile intre timp.
Cel putin toata copilaria am fost OK chiar altruist, serios, muncitor(la scoala)dar in adolescenta cam s-a rupt filmul. odata cu regretele si dezamagirile.
In fine, detalii personale.
Si eu eram altfel inainte acum m-am schimbat si sper sa reusesc in bine dar mai vin si framantari si alte lucruri