Zynerit, insa din punctul meu de vedere este cam greu de folosit... ca sa obtii rezultatele dorite, trebuie sa-l lasi pe fata, fara machiaj sau altceva. Si da o senzatie de crispare a fetei, nu stiu ce sa zic, mie una nu prea mi-a placut. De ani buni insa nu mai am problema asta, asa ca nu-ti fa griji, cu trecerea anilor si iesirea din adolescenta vei scapa si de aceasta problema. Am auzit insa si de rezultatele bune oferite de Retinol-A si Skinoren ( cel din urma l-a folosit o prietena buna si a functionat de minune, insa dureaza cam mult tratamentul in sine... vreo 7 saptamana).
Consulta un dermatolog, el iti va da un tratament specific problemelor tale, acneea difera de la o persoana la alta.
Succes si un ten curat, pa-pa!
Sa nu le scoti, lasa-le sa treaca singure si nu o sa iti mai trebuiasca nici un tratament. daca le scoti se inmultesc.eu nu am nici un cos, iar cand imi apar le las in paceia incearca si ai sa vezi rezultatul
Pei zineryt... sh o igiena cat se poate de stricta... eu am scapat cu uhurinta de coshuri cu zineryt.
bafta:*
Gherghisan_Ionut_1999 întreabă: