| DaciaRomania a întrebat:

Ce treabă avem noi in România cu halloween -ul asta? Doar așa pentru că e la modă la americani sau de ce?

6 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Nu avem nicio treabă.
Fiecare face ce vrea,se consideră cum vrea, sărbătorește ce vrea, pe scurt datorita democrației, oamenii fac ce vor, cum vor, când vor.
Nu e la moda așa ceva, poate doar pentru cei săraci cu duhul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu personal nici una. N-am sărbătorit și nici nu o sa sărbătoresc vreodată așa ceva.

| TheCormoran a răspuns:

Aceeasi treaba pe care o avem si cu Craciunul, Pastele, V Day si alte sarbatori comerciale pe care le-am importat din Occident, insa au rolul de a fi fun, mai uiti de probleme, te mai relaxezi, te mai distrezi, iesi putin din viata cotidiana.

| LisaJulie a răspuns:

Oamenii au făcut în secolul 21 sărbătoare din orice, 1 mai, Halloween, Ziua Pământului, 8 martie, eu personal nu sărbătoresc decât Crăciunul, Revelionul și Paștele. Oricum este mai mult pentru copii și adolescenți.

| sammie a răspuns:

Nu este un eveniment sau un festival pentru noi. Dar romanii nostri tot incearca sa copieze americanii in toate lucrurile: tricouri cu scrisuri in engleza, festivaluri englezesti, mancare englezeasca, si parca, au si uitat de tara lor. Ma enerveaza cand aud oamenii ca serbeaza Halloween-ul. Si nu numai de asta dar macar sa copieze o traditie frumoasa, nu niste dovleci sculptati horror sau costume cu draci, fantome, scheleti si alte porcarii.

| darrio2007 a răspuns:

Nu am nici o treaba. Nu este „sarbatoarea" noastra.

Întrebări similare