Buna` :*
Orice persoana are ceva frumos, sunt sigura ca si tu ai. dar hai sa-ti dau niste sfaturi.
1. Mult somn pentru regenerarea pielii
Putin machiaj si se rezolva tot
iar daca nu folosesti machiaj, uite aici :
- fa-ti dus zilnic! Avand o igiena buna este primul pas pentru a fi frumoasa. Asigura-te ca te speli in fiecare zi cu apa si sapun si foloseste doar sampoane si balsam potrivite tipului tau de par.
- Hidrateaza-ti pielea
- foloseste ceva creme, lotiuni. care sa hidrateze pielea, aplica-le seara inainte de culcare sau dimineata
-Ai grija de pielea fetei, nu iti stoarce coshurile. spalate pe fata pentru prevenirea cosurilor. sau foloseste un baton corector ( 10 lei )
-Pastreaza-ti unghiile curate :*
-Lasa-ti parul sa se usuce singur, nu folosii feonul pentru ca il usuca excesiv.
- poarta haine care sa te avantajeze.
>
Sa ai grija de lumea ta interioara. Daca ea s-a prabusit nici tu nu vei mai ramane mult timp in picioare.Pentru ca fiecare avem o lume interioara in care ne percep noi ca oameni si ii percepem pe altii.Cultiva-ti valorile.Vei vedea ca frumusetea nu inseamna ce promoveaza Click si Euforia Tv.Frumusetea inseamna pe langa ingrijire, cunoastere. Daca esti doar frumos esti ca o statuie pe care o admiri, o data, de doua ori si apoi pleci si uiti. Dar daca esti si frumos si destept atunci te poti felicita singur. N-ai nevoie de niciun compliment pentru a-ti confrma cum arati sau cine esti
Sa te ingrijesti! Un om curat si bine ingrijit arata bine, indiferent cu ce l-a dotat sau nu natura! Mie, personal, imi plac fetele care se imbraca asortatsi in functie de situate (nu cu sclipici la amiaza sau in blugi si tricou la o nunta!), au parul ingrijit, la fel si mainile, fara machiaj strident, care nu iese ostentativ in evidenta prin ras, vorbit tare, gesturi deplasate in public sau o tona de parfum! Ma rog, este parerea unei femei! Poate ca barbatii au alta parere!
Sa fi cat mai naturala.
Un machiaj discret rezolva totul. Si in rest, cum am zis ...naturaletea conteaza mult
Eu zic ca cea mai importanta schimbare pe care o poti face este parul... O tunsoare potrivita cu care sa iti sta bine te schimba foarte mult. Eventual daca vrei te poti vopsi. apoi na. iti poti schimba stilul vestientar si altele. Machiatul nu este o solutie, poate doar la o ocazie. Daca incepi sa te machezi zilnic nu vei face decat sa nu mai poti scapa de asta. Crede-ma am patit-o si eu si o sa ajung la 40 de ani sa arat ca la 70... Cam atat. Oricum tu esti frumoasa trebuie doar sa te pui in valoare. pup:*