| Anesiss a întrebat:

Ce trebuie sa fac pentu a deveni mai populara? Cum ar trebui sa ma comport?

Răspuns Câştigător
| Krystina0xd a răspuns:

Pentru inceput trebuie sa te imbraci foarte elegant, dar totusi nu prea stralucitor sau sa iasa in evidenta ( vorbind de scoala), sa fii ingrijita dar sa si inveti la scoala. Apoi daca te vei comporta frumos cu oamenii ai sa vezi ca toti iti vor urma exemplul decat o fata fitoasa care are 2-3 priteni care nici nu se pot numi asa, ci mai degraba sclavi.

3 răspunsuri:
| ღChloeeღ a răspuns:

Nu cred ca este raspunsul pe care il astepti tu, dar pentru a fi populara nu trebuie sa fii o fake toata si sa te comporti ca o scoprie. ( caci asa de obicei sunt tipele populare). Trebuie sa fii tu insuti si sa te comporti asa cum o faci de obicei. Sa fii degajata si sa ajuti pe oricine are nevoie de ajutorul tau. Asa treubie sa fii pentru a deveni populara si nu exista un proces pentru asa ceva. Fi doar tu insuti si vei fi apreciatawinking

| FucktheSystem a răspuns:

În primul rând ar trebui să un încerci să fi populară, o să ajungi doar cu imaginea de disperată după atenție, mai bine să fi tu fără să-ți pese dacă ești populară sau nu, oricum n-are nici o relevanță.

| AlexiaClaudia a răspuns:

Eu stiu, sa fii comunicativa, speciala, interesanta, sa te impliti in diferite cluburi. Sa ai multi prieteni, sa te comporti ca atare.
Succes!