| somnorici a întrebat:

Ce trebuie' sa fac sa ma combin chiar azi?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Dai mass ca esti solo.Asa se combina acumwinking

12 răspunsuri:
| Pho3nix a răspuns:

Suna la Orange la combinatii.

| Диана a răspuns:

Matrimoniale. laughing

| Drums a răspuns:

Sa iei extraoptiunea de la vodAafone...

am glmhee hee

asa...pai la intrebarea ta:sp fetei ce simti si vezi daca te accepta(daca te-ai referit la asta)

tee puup

| DeXxa a răspuns:

Sa gasesti un baiat laughing, nu?

| Gigiku a răspuns:

Sa spargi cateva milioane...

| MonkeY a răspuns:

Du-te la Orange si acolo e un domnisor poate te ajuta sa va combinati... poate la cartela-rolling on the floor))

| Anileda a răspuns:

Cumpara o cartela.

| Laura_2393 a răspuns:

Macar ai cu cine, ca am auzit pe la pustime expresi de genu " De azi vreau sa imi fac iubit/a" si ei nu cunosc pe nimeni. Pentru un raspun mai clar, pune o intrebare mai clara. Aici cei ce au raspun inainte au dreptate, daca cunosti pe cineva du-te si vorbeste cu persoana respectiva, doar nu mai suntem pe vreme buniciu cand cei tineri erau combinati de persoane mai mari si vrei sa ne ducem noi sa vb pentru tine:-p

| Andra_5221 a răspuns:

Citeste o carte.

| Anna_4837 a răspuns:

Sa ai tupeu

| lleylla a răspuns:

E musai azi? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar azi avem o oferta speciala pentru tineretul singur si cu multa initiativa:tot ce trebuie sa faci e sa cumperi una din papusile "my new boyfrend" care vin insotite de o pastila de tupeu. atentie! creeaza dependenta! ex:cumperi papusa boyfrend 15 ani (care vin insotite de ghid special si doua pastile de tupeu), cu care incepi sa socializezi.rezultate garanate inca de la prima vorba! cumparati cu incredere(pret recomandat:dragoste 100%)

Întrebări similare