Coane, e greu sa te conving de multe. Iti va trebui o viata sa iti dai seama si sa intelegi. Totul este important pentru o fata, dar depinde ce vrei de la ea. Daca ai invatat de acasa sa spui "sarut mana" si sa stii sa o si faci are sa iti fie de folos (iar daca stii cum si cand sa daruiesti un trandafir, esti un om facut). Banii conteaza de multe ori (depinde ce vrei sa faci, sa cumperi sau sa cuceresti inima), dar sunt cersetori care la sfarsitul zilei fac mai multi bani decat primesti tu saptamanal de la parintii tai Ce ai in cap conteaza, dar cel mai mult conteaza ce ai in suflet si cum stii o pretuiesti pe fata aceea. Fetele simt mai mult decat credem noi, boerule.
Si cel mai important lucru este sa stii pastrezi o fata, mai mult chiar decat sa o cuceresti.
Scuza-ma ca m-am bagat. acum ama vazut ca astepti parerile fetelor. Eu postez totusi ce am scris.
Depinde de ce cauta fiecare fata in parte.De exemplu cel mai popular baiat de la mine din scoala nu are absolut nimic deosebit sa zici ca vezi Doamne lesini cand il vezi. E un tip normal si daca nu ar fi inconjurat de fete 6 ore din 6 ar fi chiar un tip banal
Mereu e atent la ceilalti si ii ajuta, vorbeste frumos si aura lui de ingeras e irezistibila dupa cum sunt fetele de acord in unanimitate
Majoitatea fetelor aspira la barbatii cu bani, dar mai sunt si cele care te apreciaza ca persoana, dar sunt foarte putine, iar rasa lor este pe cale de disparitie. Prin urmare, sunt cazuri cand trebuie sa arunci cu banul, dar sunt cazuri (mai putine) cand e nevoie sa fii un cavaler.
Dacă vrei să ai lipici la fete, ar trebui să ştii asta deja. Fii în largul tău, căci dacă vei primi un sfat şi vei încerca să îl aplici chiar dacă nu te caracterizează, atunci vei ajunge cel mult un măscărici. Părerea mea...(Nu, nu sunt fată)
Iti multumesc pentru onoarea de a-mi oferi fundita. S-ar ar fi cuvenit mai degraba unei fete, decat mie, magar batran. Oricum, as mai vrea sa completez ceva. Dincolo de a ne preocupa de "ce trebuie sa facem ca sa avem lipici la fete" este sa ne purtam asa. ca sa ne placa noua de noi. Am sa iti dau exemplu a unui actor britanic care a fost din punctul asta de vedere, mentorul meu. Este vorba de David Niven. Cauta niste filme cu el si uite-te. Ai sa fii surprins. Este oarecum de moda veche, dar adaca ai sa inveti ceva de la el, nu ai sa dai gres. Fii atent intotdeauna la detalii, acorda intaietate la intrare, deschide usa la masina, observa o coafura noua, un pierce sau un inel nou, invata culorile si spune-le pe nume cand le vezi pe haine sau in para (acaju, corai, etc.), mai citeste cate o carte de maniere elgante, sa fie acolo. si da-i Cezarului ce-i al Cezarului. Daca fetele fac fite, e treaba lor. Nu agata niciodata. Fii doar politicos si admirativ cand este cazul; restul vine de la sine. Ai sa iti dai seama imediat cand "are sa ti se faca loc". Tu trateaza-le pe toate petele ca pe niste doamne. Si daca unele dintre ele nu sunt, in prezenta ta au sa doreasca sa fie.
Eu mergeam in Piata Matache de langa Gara de Nord sa ii cumpar flori iubitei mele, inainte de Revolutie, in vremurile bune, cred ca in fiecare saptamana, uneori si mai des. Cumparam de la o tiganca, pe nume Carmela. Intotdeauna m-am adresat cu "sarut mana". Imi face niste buchete, pe nimic, de se uitau fetele dupa mine cand ieseam din piata, geloase parca pe fata care urma sa le primeasca.
Stiu ca astazi este alta lume, fetele sunt multe "sufragete" si invata arte martiale, sunt sefe de multinationale... dar pana la urma, cele care au inima, au sa si-o daruiasca celor care stiu sa ajunga la ea. Tu tine steagul sus si poarta-te ca un boier de vita veche. Merita deranjul. Bafta Coane!
@soothe femeile/femeile nu o sa fie intelese niciodata
iar intrebarea am adresat-o fetelor deoarece vreau sa aud parerea lor.stau intr-un camin studentesc si interactionez cu multe persoane printre care se afla si fetele.problema sta asa : din ce vad eu mai mult de jumatate dintre ele sunt "cu figuri" sau se straduiesc sa para astfel si daca incerci sa le zici ceva frumos te iau cu replici "e invechita faza", "nu esti primul care incearca sa ma agate asa" etc.
de aceea vreau sa aud ce au de spus fetele pe care nu le cunosc, nu le-am vazut niciodata, nu stiu cum arata sau cum se comporta.sa zicem ca e un fel de statistica
@c2rmen "Nu este bine ca ti-ai facut o astfel de impresie despre fete, dar cauta in continuare deoarece speranta moare ultima"
repet :nu caut nimic vreau doar sa aud cum gandesc fetele
Sa fie gagicar mai, altfel n-as vedea cum sa aiba lipici la pitipoance.
Normal ca mereu va conta ce are un baiat un cap, nu in alta parte. Un baiat care are cap nu s-ar injosi la agatat,, fete``,, si-ar vede de treaba lui cu adevaratele fete care nu stau intr-o replica patetica sau intr-un,, te iubesc``. Nu este bine ca ti-ai facut o astfel de impresie despre fete, dar cauta in continuare deoarece speranta moare ultima.
anonim_4396 întreabă: