1) Cauta un loc linistit.
2) Renunta la orice gind, incercind sa te deconectezi de la toate lucrurile.
3) Linisteste-ti sufletul. Atit cit poti.
4) Incearca sa realizezi ca cel mai adesea nu ai motive sa fii stresat. Ca indiferent de situatie, stresul nu e bun, si ca ar trebui sa ramii calm.
5) Vezi care e cauza stresului, si incearca sa o indepartezi. Daca nu reusesti cauta cai de a o infrunta, sau de a-i face fata.
6) Fa o activitate care sa iti placa mult, care sa reuseasca sa te deconecteze de la obiectul care te strezeaza.
Ori respir adanc si atat. Daca nu merge, incerc sa ma culc. Daca nici asta nu merge si treaba e destul de urata, incep sa trantesc. Nu-s mandru; rar, dar se intampla.
Incearca sa asc melodia aceasta http://www.trilulilu.ro/petreradu1/21ada32b8feafd
vezi ce ma gasesti bafta. Poate te va relaxa.
O vreme apelam la sacul de box, dar de o vreme mananc ciocolata cand sunt stresat. Oricum asta doar imi trece partial pentru ca sunt o persoana foarte impulsiva si n-am cum sa nu mai fiu asa:d...Incearca ciocolata.
Pai bea o cafea, fumeaza o tigara )(dacxa nu esti minor desigur)
asculta muzica ta preferata uitate la tv sparge ceva si o sa te calmezi fundita?
Stiu ca suna ciudat dar cand sunt nervoasa si stresata incep si numar pana la 10 si imi trece.
Pai. eu odata am dat cu telecomanda de pereti.stiu ca nu am procedat corect, dar asta m-a calmat. Daca nu tine asclut muzica dinaceea calma linistita si imi trece imediat sau vorbesc cu cineva despre asta si ma descrc ori plangand ori tipand.sper ca a fost de folos...
ElenaMaria întreabă:
anonim_4396 întreabă:
EmyEmilush întreabă:
Twister09 întreabă: