Evolueaza,progrseaza nu stagna,ieri am intrat pe incel comunity le am inteles dar pana la un punct,ei nu vor sa evolueze si sa se planga, lumea evolueaza vrem nu vrem,nimeninu sta dupa noi,viata este o lupta pentru supravetuire,reproducere,adaptare,nu te adaptezi mori simplu, daca esti gras slabesti astfel vei vedea ca increderea in sine creste,increderea se acumuleaza in timp,daca stai nu evoluezi repet, iubirea de sine o acumulezi pe masura ce evoluezi, de exemplu inveti o limba, daca ai ocazia sa vb cu un om necunoscut te vei bucura ca ai putut ajuta, ai prins ideea
Salutare!
Ai putea sa încerci sa mergi la sala!
Stiu ca sun ca un cocalari acum insa s-ar putea sa te surprindă ce efecte are sala asupra sanatatii tale spirituale. Ai sa te simti mai bine în corpul tau si vei căpăta multa incredre in sine. Este foarte sanatos cu conditia sa nu lasi sa ti se urce mușchii la cap
Sa nu dai in aroganță cu alte cuvinte. Sala ajuta mai mult decat crezi, iti spun din experienta proprie. Ca si eu eram "anti sala" pana am incercat.
Acum, ca sa te iubesti mai mult trebuie sa lucrezi la caracter. La ce intrebare ai pus, sincer ma indoiesc ca ai un caracter rau. Pari o persoana buna, însă trebuie sa te convingi si tu de asta. Atunci cand faci fapte bune, incearca sa nu le treci cu vederea. Daca ajuti pe cineva, este posibil sa nu ti se para mare lucru insa este. Mai ales in ziua de azi cand toata lumea se uita numai la interesul propriu. Spune-ti tu tie ca ceea ce faci este bine, atunci cand este cazul.
Cand vezi un cerșetor pe drum, da-i si tu un leu daca ai, sau un covrig cald. Acum, daca el e mincinos si da banii pe băutura, este păcatul lui. Tu ti-ai facut datoria ca si om. Ai sa vezi, o sa simti ca esti o persoana buna făcând fapte din astea. Trebuie numai sa accepti sa vezi asta.
Aaa, inca ceva. Lumea din jurul tau te apreciaza mult mai mult decat crezi, chiar daca uneori nu arată asta.
Ai sa vezi ca lucrurile se vor schimba si totul va fi bine!
Sa stii ca cateodata si cersetori au mai multi bani ca noi, mai vad cersetori care au castronul plin de bani iar eu adun bani
Sau mai rau, vezi cerșetorul la sfârșitul zilei ca scoate piciorul ascuns si se urca in Mertan
Atunci lesini
Te duci si plângi pe diploma de facultate
Știința de Sine e cea mai necesară călătorie pe care o poți efectua în viață. Începe cu aia. Încrederea în sine cauzează încrezuți. Cum sună "încredere în sine" acum?
In primul rand, nu asculta ce zic ceilalti si fii tu insuti. Sa stii cat poti si ce poti sa faci si sa fii sigura pe tine si in raspunsurile pe care le dai. Am invatat ca daca ai persoana potrivita pentru tine, cum arati e doar un bonus asa ca niciodata sa nu stai dupa cineva care nu te vrea pentru ca nu arati intr.un fel anume. Fiecare persoana e unica si are personalitatea ei. Cand te uiti data viitoare in oglinda zambeste si spune-ti ca esti o persoana frumoasa si ca nimeni n.o sa schimbe asta. Sper ca te-am ajutat
Penaaaa1 întreabă: