Prefatenu trebuie sa incerci nimic periculos cum ar fi sa nu mananci ori sa iti tii respiratia.eu m-am prefacut odata in fata iubitului meu si era sa lesine el de frica cand m-a vazut pe jos pur si simplu m-am prefacut ca si cum nu mi-as simti picioarele si as cadea fara sa ma mai gandesc la cum o sa reactioneze persoana de langa mine ca si cum ar fi adevarat.dar ai grija sa nu te lovesti.
p. s.: cazi pe ceva moale
xoxo
Nebunii mei colegi faceau anul trecut o chestie...Stateai in vine si raspirai repede si puternic...ca sa obosesti, apoi te ridici in picioare si cineva din spate te ia si te strage cu mainile in piept sau ceva de genu`. Si "lesini" cateva secunde. Dar eu zic sa nu incerci.
Un coleg a cazut si si-a spart buza si altul s-a dat cu capul de podea si atunci chiar ca a lesinat putin.
Eu zic mai bine sa te dai de cateva ori cu capul de pereti. E probata! Merge!
Lesinul poate interveni daca nu mananci nimic, daca stai in spatii extrem de aglomerate si nu prea ai loc sa respiri, sau daca esti insarcinata. Este ceva ce se intampla atunci cand nu te astepti, nu se planifica.
Ce?! :o :o :o Ce sa faci!?
Cred ca nu gandesti bine acum
De ce ai vrea sa lesini?!
Ma rog.
Nu cred ca ar trebui sa ii provoci o sperietura zdravana cuiva.
Daca iti provoci tu singur/a un lesin, poti si sa mori.
Scuza`ma, dar mai bine gandeste`te.
Paih...eu stiu oameni care au lesinat dupa ce n-au mancat
deci in concluzie oamenii pot lesina daca se anemiaza...sau mai exista acel lesin care te duce in nestire daca suferi o lovitura groaznica desigur daca ai noroc nu intri in coma
totusi sper ca vorbesti de o piesa de teatru si din nou... sper din toata inima ca nu ti-am dat idei
Sa iti ti respiratia pna nu mai poti si asa o sa lkesini te trezesti repede eu asa stiam da nu face asa ceva
Sa alergi vreo 2 km si apoi sa te descalti.
Sincer de ce ai pus intebarea asta, la ce iti foloseshte?
Vrei sa provoci cuiva palpitatii? Scuza-ma dar nu cred ca vei gasi (sper) pe cineva pe acest site dispus sa-ti "dezvaluie" Ce trebuie sa faci ca sa lesini?", cu atit mai putin sa-ti recomande asta ca masura extrema. Nu e ceva de glumit!
Draga/dragul meu daca iti produci singur lesin poti sa mori... Starea de leşin apare din cauza scăderii fluxului sanguin din creier. Poate surveni după o perioadă de înfometare sau pe fond emoţional (stres, emoţie puternică, situaţii limită). Leşinurile repetate pot ascunde afecţiuni precum: anemie, fluctuaţii de tensiune arterială, diabet prin hipoglicemie, sarcină extrauterină, intoxicaţii (cu alcool, medicamente, insecticide), boli cardiace, sindrom ortostatic (tensiune mică atunci când te ridici brusc în picioare) sau bronhopneumopatii obstructive cu insuficienţă respiratorie marcată. nu mai bine te prefaci nu fa doamne fereste ceva te joci cu viata...linisteste-te
De ce ai vrea sa lesini? Eu sincer, din punctul meu de vedere cred ca a lesina este ceva rau. Daca vrei sa lesini pentru a scapa de ceva sau pentru a nu merge undeva ar trebui sa stii ca nu e bine sa glumesti asa(cine stie, poate te prefaci ca lesini si unii te duc la spital)
Chiar e nevoie?...Ai putea sa iti tii respiratia desi nu cred ca ai vrea sa incerci.Mai bine sa nu te risti!
Eu de obicei cand lesin ma lovesc la cot deoarece pielea este foarte sensibila si la fel si osul...arpopo am incercat ceva la bara cand eram mai mica si mi-am sucit mainile atunci am lesinat...nu iti recomand si am mai lesinat odata cand am alunecat in baie si am dat cu capul de cada nu iti recomand e foarte dureros asta s-a intamplat acum 2 saptamani
Poi este un truc mai vechi... tragi de 10 ori aer in piept fara sa-l scoti si dupa ti pumnul strans si o mana peste el si rogi pe cineva sa apese.
Ca sa lesini trebuie sa ai o matusa in Japonia si trebuie sa decupezi case din hartia care inveleste pantofii sireti.Casele trebuie sa fie confortabile dar sa-ti creeze o atmosfera raios-dulceaga, de mahala.Si sa ai copaci-bonsai(de preferat ciresi). Apoi dai drumul la soareci. Ei alearga si alearga si alearga si drumul lor in labirintul de bonsai si casute de hartie te va ameti.Soarecii iti vor intra pe-o ureche si-ti vor iesi pe alta. Tu vei privi cu nasul lipit de universul mic si dintr-o clipa-ntr-alta capul ti se va dduce-ntr-o parte si un radar te va fotografia exact in momentul suprem al LESINULUI.Va fi singura dovada ca ai facut-o!
Daca vrei sa te prefaci ca lesini, trebuie sa iti lasi corpul sa se tranteasca brusc de pamant, sa inchizi ochii si sa inghiti durerea.
Daca chiar vrei sa lesini, asta se va intampla fie ca vrei, fie ca nu. Nu poti provoca un lesin adevarat ca sa lesini... poate doar sa iei o doza mare de medicamente; dar atunci vei avea si cateva probleme.
Deci respiri si inspiri pe gura de 25 de ori sau mai mult te ridici in picioare tinandu-ti respiratia fara sa razi sau altceva cu mainile incrucisate si sa te stranga cineva tare tare, iar apoi vei cade jos la pamant. daca in timpul celor 25 de inspiratii sau expiratii daca te opresti va trebuii sa o iei de la inceput. daca ceva e in neregula id-ul meu ramona_elena1998 il bagi in lista iar cum ma vei vedea online spune buna ceva de genul okey te astept sa vb poooooop