anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce trebuie sa faci ca sa lesini?

Răspuns Câştigător
| dulc3'maria a răspuns:

Prefatelaughingnu trebuie sa incerci nimic periculos cum ar fi sa nu mananci ori sa iti tii respiratia.eu m-am prefacut odata in fata iubitului meu si era sa lesine el de frica cand m-a vazut pe josrolling on the floor pur si simplu m-am prefacut ca si cum nu mi-as simti picioarele si as cadea fara sa ma mai gandesc la cum o sa reactioneze persoana de langa mine ca si cum ar fi adevarat.love struckdar ai grija sa nu te lovesti.

p. s.: cazi pe ceva moalelaughing

xoxo

45 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

D

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este o metoda pe care am incercat-o o singura data pe pielea mea. Nu recomand inducerea unui lesin pentru ca ar putea cauza leuzini creierului datorita lipsei de oxigen. big grin

| Anne15 a răspuns:

Pai, eu stiam ca trebuie sa stai ghemuit/a si sa respiri repede ca si cum ai gâfâi si cand ti se usuca gatul si nu mai poti respira, te ridici si pui pe cineva sa te stranda de gatlaughing dar ai grija sa te prinda cumva dintr-o parte si din alta a gatului si sa te stranga destul de tare iar dupa 2 secunde sa isi ia mainile de la gatul tau...vei avea senzatia ca dormi si ca te trezeste cineva dintr-o data... nu tii minte nimichappy azi am incercat si eu. daca nu ai probleme cu inima, din cate stiu eu, nu e periculoshappy

| Anne15 a răspuns:

Pai,eu stiam ca trebuie sa stai ghemuit/a si sa respiri repede ca si cum ai gâfâi si cand ti se usuca gatul si nu mai poti respira,te ridici si pui pe cineva sa te stranda de gatlaughing dar ai grija sa te prinda cumva dintr-o parte si din alta a gatului si sa te stranga destul de tare iar dupa 2 secunde sa isi ia mainile de la gatul tau...vei avea senzatia ca dormi si ca te trezeste cineva dintr-o data... nu tii minte nimichappy azi am incercat si eu. daca nu ai probleme cu inima,din cate stiu eu,nu e periculoshappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa nu mananci cateva zile...sigur functioneaza! iti sp din propria experienta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rogi un prieten sa iti faca o priza in partea dreapta a gatului(priza cu mainile, nu priza electrica) si iti strange partea dreapta a gatului, sangele oxigenat nu se duce la creier si lesini in 10 secundehappy

| Unknown_2632 a răspuns:

Crede-ma,chiar poti sa lesini.te pui in genunchi si incepi sa inspiri si sa expiri repede timp de 1 minut dupa aceea te ridici in picioare si bagi degetul in guralaughing si sufli(fara sa iasa aer). daca ai noroc sa iti iasa din prima e binelaughing.eu am patit-o,chiar ieri am facut prima oara, eram cu mai multi si incercam sa facem chestia asta si eu ziceam(eh lasa ca nu o sa mearga) si a mers, prietenii mi-au zis ca am cazut in nas rolling on the floor iar ultimul lucru care mi-a ramas in minte au fost ei cand incercau sa lesine.in timp ce stateam pe jos auzeam tot dar nu vedeam si nu puteam sa ma misc, dupa vreo 10 secunde mi-am revenit.a 2-a oara toti se rugau de mine hai mah mai fa odata te rugam.in fine am facut, m-am pus in genunchi dupa aceea m-am ridicat in picioare am stat timp de vreo 5 secunde si face o fata, ah nu ti-a iesit, trebuia sa stai mai mult timp in genunchi si dupa vreo 2 secunde nu am mai stiut nimic.cand mi-am revenit ma uitam la toti hypnotizediar cel care era in spatele meu mi-a dat o palma si mi-am revenit iar dupa aceea eram ametit.vedeam exact ca in filme laughing cand ala filmeaza si se clatina cu camera ca si cum i-ar fi rau si le zic eu: ba, vvva vad dublu rolling on the floor

| andreyboss28 a răspuns:

Zi lu unu sa-ti dea percuta si dormi 2-3 zilelaughing))

| AndreeaDAADA a răspuns:

Poi este un truc mai vechi... tragi de 10 ori aer in piept fara sa-l scoti si dupa ti pumnul strans si o mana peste el si rogi pe cineva sa apese.

| aleexia a răspuns:

Am incercat si eu astazi chiar una din chestie astea si sa stii ca a functionat! am lesinat timp de cateva sec da daca ziceti ca e asa de periculos nu mai incerc. a fost super tare! ultimul lucru pe care mi-l amintesc e eu cu fata rosie si fff ametite si apoi parca visam si tot dadeam in mod inconstient din maini. dupa cateva sec mi-am dat seama ca am lesinat! ma simteam ca in vis!-metoda lui unknown

| iulyan_9096 a răspuns:

Sau poți sa stai în vine sa iți pui degetele la tâmpla și apeși în timp ce respiri trăgând foarte mult aer în piept și apoi dandul afara, fa asa cam de 5 ori apoi te ridici trăgând aer în tine dar fără sa îl dai afara și iți pui mâinile la piept în forma unei cruce mai mici și pui pe cineva se te împingă foarte tare pe mâini și după 30 sec leșini apoi de trezești supa 5 sec și nu mai știi nimic de tine(am încercat și eu merge garantat)

| Saddelyx a răspuns (pentru dany4):

De la creta faci febra si ai stari de voma, nu lesini.Eu recomand sa nu se incerce asa ceva.happy

| Loredana_Claudia_2001 a răspuns:

Tineti respiratia timp ce 5 10 secunde si dupa aia sa te stranga cineva de piept.
Va zic ca o sa aveti tot felul de vise ciudate. Daca patiti ceva nu este vina mea!

| claudia554 a răspuns:

Am auzit ca trebuie sa nu mănânci câteva zile.

| SadutzuSad a răspuns (pentru anonim_4396):

Câte zile? Dacă mănânc o data pe zi?

Întrebări similare