Mai, n-are cum. Daca el nu te place, asa din adins, n-ai cum sa-l faci pe el sa te placa. Poate doar sa te unduiesti pe langa el.alta solutie nu prea vad. [scuze pentru "incurajare"]
Cred ca cel mai bine e sa ii spui...pentru k oricum isi va da seama singur si va fi mai greu dupa aia...
Pfff si mie mi s-a intamplat sa-mi placa un baiat asa de tare, faza e ca el se dadea smecher pe langa mine si nu prea se baga in seama cu mine nu stiu de ce si m-am enervat si u l-am mai bagat in seama si peste 5 zile a inceput sa ma sune sa ma intrebe ce e cu mine de nu mai vb ca el si am inceput sa vorbim si mi-a zis ca ma place ( a dat domnu ) si i-am zis si eu si chiar si acum sunt cu el au trecut vreo 8 luni
Ca sa faci pe cineva sa te placa, trebuie sa fi tu insati, cat mai naturala, iar daca nu te place asa cum esti, nu ai cum sa-l faci sa te placa, pentru ca ar insemna sa schimbi cate ceva la tine, astfel incat sa ii placa lui si ar insemna ca el nu te place pe tine, ci ii place ceea ce incerci tu sa pari.
Fii cat mai naturala...si mai feminina... iar daca nu te place...nu'i nimic... tu esti frumoasa ...si poti sa iti gasesti pe cineva care sa te placa si sa te iubeasca cu adevarat...succes
Eu am fost indragostita de un baiat si m-am aranjat pentru el.
Dar fara speranta.Si-a gasit pe altcineva si am fost ingrozita!
Itidai seama ce trista am fost dar o sa trec peste asta si totul va reveni la normal.Nu trebuie sa faci totul pentru el.Doar sa fi naturala sa fi prietenoasa si in primul rand sa iti arati adevarata personalitate.
Deci fi atenta aici te sfatuiesk f bine eu am avut un prieten si tineam mult la el si ink tin. j ma gandeam ca suntem perfektzi impreuna si ink cred asta dar i-am spus ca vreau sa ne desp si am facut o mare greseala acum el nu ma mai place absolut deloc si se poarta ciudat sti care e faza eu l-am plictisit acum nu trebuie sa fi tu insati. raspunsul la intrebarea ta il sti! doar gandeshtete fi PROVOCATOARE...ignora-l...si poartete urat cu el asta il va atrage stiu sigur! succes
Pai trebuie sa fi amabila cu e sa il interbi de vorba, sa ii spui in fata te iubesc si ar fi nemaipomenit sa il intrebi daca si el simnte acelasi lucru... daca nu...nu trebuie sa te dai batuta pentru ca va vedea ca tu il placi enorm de mult si isi va da seama dar daca baiatul este mai crede-ma nu ai ce face cu el si daca l-ai ignora ar zice ca nu te intereseaza pup si noroc