Mai, n-are cum. Daca el nu te place, asa din adins, n-ai cum sa-l faci pe el sa te placa. Poate doar sa te unduiesti pe langa el.alta solutie nu prea vad. [scuze pentru "incurajare"]
Eu plac un baiat care cred ca si el ma place si in gluma l-am sarutat pe obraz si el pe mine e foarte atunt cu mine oferai ceva de al tau ca de fiecare data cand va vedea acel lucru se va gandi la tine si poate usor usor va incepe sa te placa fi naturala afla mai multe informatii despre el fa in asa fel incat sa ramaneti mai mult timp singuri glumeste impreuna cu el stiu si eu poate va functiona
Eu consider ca nu ai ce sa ii faci. Daca el nu te place, tu nu ai ce sa faci pentru a te placea, dar fii tu insati si nu incerca sa ii spui ce vrea el sa auda, ci doar ceea ce crezi tu.Ar fi bine sa ii spui ca iti place de el, sa fii sincera, daca este un baiat serios apreciaza calitatea interioara si sinceritatea unei fete
Ak sunt ff trista pentru ca imi place un baiat dar nu aratam asta dar el o arata iar eu nu puteam sa iiacord putina atentie pentru ca veneau prieteni lui sa prietenele mele sh ak ink ii mai place de mine sh mie de el dar vrea sa fim doar prietenki ppt ca l-am lovit(asta-i alta poveste)sh incerk sa il conving sa fim m ai mult dek prieteni sh credk functioneaza pentru ca i-am trimis o bratara prin intermediul unei prietene comune ff bune sh spune ca are vesti bune dar nu am mai apukat sa vb cu ep pentru ca nu a mai intrat p mess.Deci pur si simplu ii spui ca il paci/iubesti sh vezi daca e reciprok sau incerci sa ii arati asta succes colega
Imi place de un baiat care sta langa mine dar nu stiu nici macar cum il cheama si l-am vazut de mai multe ori si de fiecare data cand trec pe langa el se uita foarte insistent dar nu am intrat nici o data in vorba cu el fiindca mi rusine. ce trebuie sa fac ca sa aflu mai multe despre el?((:
Eu te sfatuesc sa te faci ca nul vezi si nu-ti perde cu ce rirea de ai cu ceri pe altii mai frumosi si incearca sa arati tipa ca iubesti pe altcineva dar cu gindul la dinsu apoi el cu timpul cit de fermecotoare te vei faci si depinde cit de buna vei fi si desteapta asta vei apartine ce cauti iubirea unui baiat
Eu te sfatuesc sa te faci ca nul vezi si nu-ti perde cu ce rirea de ai cu ceri pe altii mai frumosi si incearca sa arati tipa ca iubesti pe alcineva dar cu gindul la dinsu apoi el cu timpul cit de fermecotoare te vei faci si de pinde cit de buna vei fi si desteapta asta vei apartine ce cauti iubirea unui baiat