Mai, n-are cum. Daca el nu te place, asa din adins, n-ai cum sa-l faci pe el sa te placa. Poate doar sa te unduiesti pe langa el.alta solutie nu prea vad. [scuze pentru "incurajare"]
Eu te sfatuesc sa te faci ca nul vezi si nu-ti perde cu ce rirea de ai cu ceri pe altii mai frumosi si incearca sa arati tipa ca iubesti pe altcineva dar cu gindul la dinsu apoi el cu timpul cit de fermecotoare te vei faci si depinde cit de buna vei fi si desteapta asta vei apartine ce cauti iubirea unui baiat
Eu te sfatuesc sa te faci ca nul vezi si nu-ti perde cu ce rirea de ai cu ceri pe altii mai frumosi si incearca sa arati tipa ca iubesti pe alcineva dar cu gindul la dinsu apoi el cu timpul cit de fermecotoare te vei faci si de pinde cit de buna vei fi si desteapta asta vei apartine ce cauti iubirea unui baiat
Buna, eu zic sa ii faci complimente, sa stai aproape de el, sa ii iei apararea si sa vada ca il placi si daca simti ca te place spune-i in fata, si vezi reactia lui daca te place si el o sa fie frumos intre voi dar daca nu trebuie sa treci mai departe...si sa incerci sa-l uiti...:-(Acum am si eu nevoie de ajutor, imi place de un baiat de vreo 4 ani si el este tot cu 4 ani mai mare decat mine, se comporta frumos cu mine, imi ia apararea, e cu ochii pe mine mai mereu si imi zambeste dulce si iubitor, isi face griji pentru mine, asta ce inseamna ca ma place sau nu? insa e si o problema el a spus ca are prietena dar nu stiu ce sa zic, oare m-a mintit ca sa vada cum ma comport sau e adevarat? va rog niste pareri urgent! multumesc
Mda.Pai,acum o saptamana am cunoscut un baiat si l-am placut din prima. el se da la mine dar la ink 2. si celalalte il plac. el s-a pus cu una din ele. dar acum sa desp pentru ca el inca se dadea la mine... a aflat ca il plac dintr'o greseala. ieri, si chiar daca jtia ca i plac tot se dadea la mine. si ne'am si pupat p gura de multe ori chiar si ieri. iar aseara l'am intr. daca vrea sa fim impr. rasp a fost " NU..." deci. momentan sunt distrusa. telefoanele le am pe silentios si pe mess nu rasp la nmn. In leg cu intrebarea ta.paii. priveste'l atent. fara sa pari stresanta. zambeste usorrr si aruncai niste priviri senzuale.Incearca sa te apropii de el. cand are vreo problema sau cand e nervos. nu te baga. incearca sa nu il deranjezi, si incearca sa ii faci pe plac. dar nu mereu draga mea. ia ignora'l cateva zile. sa vezi ce catelush va fi. hai pup:*
Cei mai multi cred ca daca ii faci ochi dulci apoi il ignori va functiona, nu stiu ce sa cred, ar fi o varianta buna si incearca sa ii iei apararea, sa iti faci griji pentru el, propune-i sa iesiti impreuna la un suc si fi tu insati, si cu putin curaj o sa ii spui ca tii la el si cine stie poate ca ceva frumos o sa se intample, merita sa incerci fiindca fara risc nu castigi nimic, dar daca el nu simte la fel pentru tine eu zic sa nu te mai agiti degeaba, si sa te resemnezi, ai o viata inainte cu multi baieti frumosi care te asteapta, el nu e singurul baiat de pe planeta, sper ca ti-am fost de ajutor, bye
Daca il ignori si nu ii dai ff multa importanta reusesti sa il apropii de tine.pentru ca daca tu il sufoc cu msj si pe mes tot timul" salut" el se plictiseste! si la o adica stie ca tu esti moarta dupa el si orice ar face tu tragi la el, si daca el iti zice azi."hai sa fii cu mine :tu sari.
Deci mai putina importanta si o sa fie cool
Pentru a atrage un baiat trebuie sa fi eleganta adica sa te imbraci mai sexy el se uita la tine si in gandul lui spune ca s-a indragostit de tine dar tu daca ai vazut ca se uita mereu la tine puneti o prietena sai ceara nr lui de tel. si dupacea il suni si ii spui daca vrea sa stea cu tine si raspunsul va veni daaaaaaaaa