| Sebastian1236882 a întrebat:

Ce trebuie sa faci cand cineva te injura, face misto de tine?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Merita una in falca...

| darrio2007 a răspuns:

In mod normal, te faci ca nu il auzi. Indiferenta este cea mai buna armă.

| Furnicuta000 a răspuns (pentru darrio2007):

Cea mai buna arma pentru ce? Am stat 4 ani in scoala si am acceptat sa fiu abuzata psihic, verbal, fizic doar pentru ca handicapatii de profesori imi ziceau sa ii ignor. Daca ii ignori nu rezolvi nimic, vor face si mai rau. Nu mai dati sfaturi tampite, nu mai vorbiti din carti, daca nu ati trecut prin asta abtineti-va. Copiii din ziua de azi sunt in stare sa va dea in cap fara nicio remuscare

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să pleci de acolo.

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca mai citesc o data tampenia, ineptia, prostia asta cu "ignora" mi se ridica parul de pe maini. Cum doamne iarta-ma sa ignori pe cineva care te injura, care isi bate joc de tine? Nu e logic ca o sa faca asta in continuare si o sa faca mai rau?
Ca sa scapi de situatia asta ori il reclami (la director, la diriginte, la politie pentru hartuire) ori vii cu o strategie sa il injuri la loc, sa ii dai replica, sa il iei la misto. Nu poti sa stai cu mainile in san sa te ia unul de fraier

| 1997onur a răspuns:

Eu evit crede-mă ca îl las să-și facă toate nebunile sa spună ce vrea și cât vrea dar dacă m-a lovit de unde ma doare cu adevărat nu-l iert.

| angelsforever a răspuns:

Cauta si tu niste rekt-uri bune pe Pinterest daca vezi ca face lumea misto de tine.

| SatinEffect a răspuns:

Ignori complet. E cel mai dureros raspuns

| Sebastian1236882 explică (pentru SatinEffect):

Si daca nu pot?

| SatinEffect a răspuns (pentru Sebastian1236882):

De ce nu ai putea?

| Sebastian1236882 explică (pentru SatinEffect):

Pentru ca pun la suflet

| SatinEffect a răspuns (pentru Sebastian1236882):

Nu trebuie sa pui la suflet din mai multe motive:
1 orice om isi bate joc de altul, e un distrus mintal cu foarte mari probleme de sima de sine, el isi bate joc de tine ca sa isi mascheze lui nesigurantele sau sa isi descarce problemele de acasa pe tine, tu nu ai nicio vina, toata problema e in psihicul lui si oamenii astia sunt doar de compatimit
2 tu nu esti definit de ceea ce spun altii despre tine, tu esti o persoana complexa pe care parerile altora nu ar trebui sa o atinga pentru ca ei nu te cunosc deloc si te judeca superficial
3 cuvintele sunt doar cuvinte, incearca sa le tratezi ca pe nimic

Incearca sa stai departe de oameni care nu te respecta ca sa nu fi pus prea des in situatia asta
Cati ani ai?

| IonutP22 a răspuns:

Daca e o persoana din cercul tau de prieteni sau cunoascuti e greu sa ignori astfel de comportament la nesfarsit. Ori o sa ai tu o reactie urata la un moment dat sau daca nu vei trai cu suferinta asta in suflet. Va trebui sa iei atitudine si sa comunici cu individul care nu iti da pace. Ii zici direct ca nu iti convine atitudinea lui fata de tine si fara sa-l injuri sau sa-l ameninti in vreun fel si daca continua il ignori la maxim si la un moment dat isi va da si el seama ca nu are rost sa continue.