| AlexutzaAlexandra19 a întrebat:

Ce trebuie sa faci cand prietena ta cea mai buna a devenit fitoasa?

Răspuns Câştigător
| BoomBoomToxic a răspuns:

Sa vorbesti cu ea...Sa ii explici ce nu iti convine si pe un ton bland. Daca nu vrea sa inteleaga.nu prea ai ce sa-i faci.Nu mai fi prietena cu ea daca nu poti suporta faptul ca e fitoasasi eu am avut o "prietena" si a devenit fitoasa si nu am mai fost prietena cu ea

4 răspunsuri:
| No a răspuns:

Daca prietena ta "fitoasa" e prea "fitoasa" sa iti mai fie prietena ta cea mai buna.atunci gaseste-ti o prietena adevarata. care nu-i "fitoasa". Acum depinde, poate o poti schimba pe "fitoasa" intr-o prietena dragalasa si cuminte.da iti va trebui multa rabdare.si nu in ultimul rand : Aprobarea ei!

P.S. bafta!winking

| TeUrSsCsYtEiUbEsC a răspuns:

Sa-i spui

| Bee123 a răspuns:

Exista o varsta cand fiecare dintre noi crede ca poate revolutinoa lumea, ca este cel mai tare, ca merita totul si incepe sa fie superior, fara motive intemeiate(sper ca tu sa nu treci prin etapa asta, eu recunosc, am trecut).Eu zic ca inainte sa te certi cu ea e mai bine sa vorbiti( desi daca a ajuns sa se comporte asa e greu de crezut ca va reusi sa o convinga cineva ca trieste intr-o lume falsa, modelata de ea asa cum doreste si ca in niciun caz nu e centrum mundi, probabil se va convinge singura cu timpul, va avea o depresie cand isi va da seama cat e de nesinamata in fata universului insa ii va trece si atunci probabil ca va fi cu adevarat o comapnie placuta).te inteleg perfect, e prietena ta cea mai buna, tii la ea insa nu mai e cum era.Deci de fapt nu iti mai ea prietena cea mai bine, nu la ea tii, ci la ceea ce era inainte, la ceea ce ai vrea tu sa fie ea! Cred ca esti mult mai matura decat ea daca realizezi cat greseste comportandu-se asa si de asemena cred ca nu trebuie sa iti fie teama sa ii vorbesti si daca nu ajungi sa o schimbi sa rupeti prietenia.La inceput iti va fi greu sa legi o prietenie stransa cu o alta fata insa cu timpul sunt sigura ca ti-ai gasi pe cineva cu care chiar sa te potrivesti,
anyway, tu vorbeste cu ea, spune-i ca a inceput sa aiba fite si ca va vedea ca in timp va ajunge sa nu mai fie suportata de multa lume, ca si tie, prietena ei cea mai buna iti este greu sa ii acepti schimbare si sa iti fie ok in preajma ei, ca o consideri intr-adevar inteligenta si frumoasa si cu o multime de alte caltati insa asta nu este suficient sa fie cu nasul pe sus, din contra, daca ar fi modesta ar fi cu mult mai placuta.pentru ca oricum frumusetea e relativa, chiar daca o va remarca x pe strada, acel x o va uita in 5 minute, poate chiar mai repede, chiar daca e inteligenta nu va revoltuinoa ea lumea prin cine stie ce desoperire, chiar daca este placuta de multe persoane nu inseamna ca nu sunt si multe care nu o suporta.Si deci fitele ei sunt nejustificate.
Insa sunt sigura ca daca a ajuns la etapa aceasta si tu vei incerca sa explici cat gresteste va considera ca esti invidioasa si nu vei reusi sa ajungi la un rezulatat pozitiv, asa ca sincer, eu cred ca cea mai buna solutie este sa iti faci o alta prietena! Si iti spun asta din proprie experienta, exact asa mi s-a intamplat si mie, nu imi mai suportam cea mai buna prietena din aceleasi motive(ea ma mai si jignea in plus.) si nu aveam curajul sa rup prietenia pentru cei 5-6 ani in car ajunsesem sa ne cunoastem perfect.si pentru obisnuinta de a o avea mereu alaturi, insa pana la urma(cand s-a dat la prietenul meu) mi-am dat seama ca impresia ei de a fi superioara celorlalti are consecinte mai grave decat credeam eu si am hotarat sa nu mai fim prietene.Si am inceput o prietenie cu o alta fata care a tinut sincer la mine si care chiar mi-a fost o adevarata prietena!

| AlexutzaAlexandra19 explică:

ok asa o sa fac mersi