E vorba despre un skyline br 34 ca cea din fast and furious 2 a lui paul walker vr sa o fac fix ca a lui si da eu o voi conduce oeste 4 luni cand dau permisul
Lasand deoparte toata aventura cu permisul )) Asa cum a mai fost mentionat, toate modificarile aduse trebuie omologate la RAR. In cazul tau, daca e deja cumparata, trebuie sa mergi la RAR sa o omologheze ca si atunci cand ai importat-o si alte batai de cap. Bafta oricum
Confunzi realitatea cu filmul. Nu cred sa ai asa, poate doar vreo macheta in miniatura. Nu-ti permiti. Esti sigur ca o vei conduce peste patru luni, cand „dai" pemisul?
De obicei permisul se ia nu se dă. Daca reusesti.
Nu confund nimic frt totul e real vr sa imi fac o masina exacta ca intr-un film ce ti se pare ceva imposibil sau cum?
Vrajeală!
Ce inseamna pentru tine masina "fixa la fel ca una dintr-un film"?
Sunt modificari care necesita omologare la RAR daca asta vroiai sa afli
Ma refer la design
Daca schimbi culoare, daca ai mai multe culori pe masina, daca umbli la sistemul de iluminare, daca modifici marimie jantelor ai nevoie de omologari de la rar
Stai.ce? in primul rand recomandat ar fi sa dai de permis, sa faci scoala de conducatori auto.dar sa inveti foarte bine regulile si conduitele de circulatie..sa ai o masina ca cea din filme..pai sunt destul de scumpe. unele sunt vai si amar si necesita reconditionare ce nu e deloc ieftin.