Pai, sfatul meu ar fi ca. pentru. a te transforma intr-o persoana de gashca. sa incerci sa comunici mai mult cu ceilalti. vestimentatie. nu prea stiu ce sa iti zic. iar cateva replici.[ iti zic din propria experienta: eram in magazin, iar unul face de mine k "uite, asta are 3 metri"(pentru ca eu sunt cam inalta) dar eu sa-i inkid gura i-am sp. " mai bine de 3 metri, decat ca tine de un metru si`o radiera")) (si i-am inchis`o)]. sau daca se leaga de faptul ca esti putin mai slaba. sau mai plinuta. si acestia te insulta spune`le k. " bine ca esti tu mai frumos/frumoasa". iar daca iti sp. ca ai fi proasta spune`le asa " seaman cu acela care ma lauda/care imi zice" eu am cam aceleasi probleme, le spun asa, si, tac. Mai mult de atat. nu prea stiu ce sa iti mai spun.:* [sper sa te ajute:d]
Pai la vestimentatie cat mai strengaresc...blugii pusi intr-un mod neglijat, bluzele la fel.
Pai cateva replici...cand te jigneste cineva:
-Aaa! e cam veche asta,e deja expirata, altceva mai nou? Ce zici?
-Da? Mai vrei ceva?
Eu de multe ori cand ma enerveaza cineva fac asa din maini .(cu alte cuvinte daca mai macane mult la mine? )
La comportament, replicile de mai sus sigur te vor face sa ai un altfel de comportament...