Hmm.si eu la 14 ani stiam sa gatesc doar oua cartofi prajiti. si de curand am adaugat si ciorba la inventarul cu ce stiu sa gatesc
dar la 14 ani.nu trebuie sa stii sa gatesti neaparat. ce trebuie sa stii la 14 ani e sa inveti mai multe
Sa invete, sa fie degraba acasa, sa fie virgina, sa stie sa faca ceva simplu de mancare, sa-si spele sosetele, sa iasa afara, sa socializeze.
Nu neaparat. ( dar si asta, de mica trebuie sa stii sa te "haranesti" ). Sa stii sa vorbesti frumos, sa nu-ti rozi unghiile, sa-ti bagi intotdeauna scaunul cand parasesti un loc, sa nu te imbraci extravagant... regululi de etica.
Sa invete.asta trebuie sa stie...cu gatitul hmm o gustare mica. o prajitura cu fructe si clatite...nu e neaparat sa sctie asta...sa isi faca curat, sa iti aleaga hainele adecvate si iarasi sa invete, este cel mai important lucru...
Ce ii place
Sa se distreze gatit pai dc mancarea buna e la distanta de un telefon.
Mai intai buletinul ... apoi scoala, distractie, scoala si... iar distractie
Sa invete in primul rand si sa fie ordonata, sa dea dovada de bun simt.Nu trebuie sa stie sa gateasca dar sa-si spele farfuria unde a mancat, sa-si faca ordine la birou, sa-si ingrijeasca tinuta. E mult, e putin?
Hmmm da sa gateasca.adica nu cine stie ce mancaruri.adica sa stie sa se "intretina" singura nu sa astepte totul de la mami
Deja esti domnisoara la 14 ani(multi inainte), nu trebuie neaparat sa gatesti, insa daca te pasioneaza poti face orice doar trebuie sa cumperi o carte cu retete culinare si chiar daca nu reusesti sa faci foarte buna reteta respectiva sigura a 2, 3 oara o sa-ti iasa delicioasa.Eu cand am avut 14 ani m-am gandit la ce liceu dau ca sa ma ajute si in facultate cunostintele(am ales domeniul in care vreau sa profesez)si in timpul liber am incercat s aprofit de timpul liber ca atunci cand cresti nu mai ai timp sa te distrezi si ai mult mai multe responsabilitati.Succes!
O fata de 15 ani trebuie sa asculte aceasta melodie http://www.youtube.com/watch?v=xO0spbbGvo4&feature=related sa fi cuminte...romantica si fericita ca are o viata inainte!
Stefan întreabă:
anonim_4396 întreabă: