| ßεℓℓª a întrebat:

Ce urasti cel mai mult la tine?

19 răspunsuri:
| mrrry a răspuns:

Nu imi plc ca nu sunt mai curajoasa si faptul`ca am ctva kg in plusstraight face

| Denisa a răspuns:

Cel si cel mai mult uras la mine ca sunt superficiala si nu ma intereseaza de nimeni in afara de mine. Ca trec peste toti chiar si peste parinti pentru a ajunge unde imi doresc. Stiu ca nu e bine dar...asa mi'e felullaughing

| User a răspuns:

Nimic. Ma iubesc la maximsmug

| Bubu a răspuns:

Nu stiu. poate ca sunt prea incapatanatabig grin

| pedaladeacceleratie a răspuns:

Ca nu m-am maturizat destul.

| cornel a răspuns:

Sunca de pe burtahee hee

| ladygaga_9914 a răspuns:

Sunt prea timida uneori si prea slaba

| LOVEsick a răspuns:

Irascibilitatea si incisivitatea. Cea din urma, doar uneori, de foarte putine ori as putea spune whistling.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faptul ca analizez prea mult.

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

Bunatatea pe care nu ar trebui sa o am tot timpul...

| Deyutza a răspuns:

Sunt foarte incapatanata si cand imi propun ceva nu ma las pana nu fac acel lucru. Uneori sa fii incapatanata e bine dar alteori deloc...

| Narfundo a răspuns:

Nu am destula incredere in mine, dar nu pot spune ca urasc asta.In rest este totul ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faptul ca ma enervez foarte usor.

| parazit a răspuns:

Eu urasc la mine ca ma enervez repede si erup ca un vulcan

| Libelle a răspuns:

Memoria proasta...crying

| Smoke_7892 a răspuns:

Nu am incredere in mine, sunt uneori timidabig grin si ca am cateva kilograme in plusstraight face

| deutza_3149 a răspuns:

Faptul ca sunt timida, nu am deloc incredere in mine, arat oribil si ma inrosesc mereu la fata. E destul nu?

| stresu a răspuns:

Aspectul fizic, asta mai mult din cauza superficialitatii generalizate, dar raul e deja facut, instabilitatea emotionala uneori dusa la extrem si pe care daca nu o controlez iese prost, dorinta de a ma autotortura mental continuu si astmul care ma obliga la tratament zilnic si imi tranteste o criza fix in sesiune. Bleah!

| Bacemi a răspuns:

Faptul ca ezit de prea multe ori si nu am incredere in mine.

Întrebări similare