Inainte uram sa imi fac temele .acum urasc sa ascult sfaturile prostilor, si mai ales sa le urmez (din obligatie).
Urasc fetele virgine, femeile maritate. urasc ¨printesele¨, drogurile.mai noi intrebarile pe TPU, raspunsurile.si persoanele stresante.Am un complex de complexe, dar ma tratez
Emma, crede-ma ca asa ii consideram si eu inainte ¨putin pregatiti¨. dar mi-am dar seama ca nu sunt deloc pregatite, si urmatorul cuvant care descrie starea in care sunt se numeste PROSTIE. .Ms de fundita
Poi nu imi plac oamenii mincinosi si lasi...si urasc sa mi se dea ordine...de aceea vreau si sa fac scoala si facultatea...sa se intoarca roata
Sa curat cartofimai bine mor de foame decat sa ma puna cineva sa curat cartofi
Neata!
Nu imi place sa invat sau sa fac teme Bine ca e vacantaNu imi place sa fac teme, insa nu am incotro.
Cel mai mult urasc sa beau bautura alcoolica, sa fumez sau sa ma droghez, astea nu le-as gusta niciodata...
Neata, urasc sa fac temele in timpu scoli, si urasc prieteni mincinosi, lasi, si cei cu fite, deaseamenea urasc tutunul, alcoolu si drogurile:p
Sa explic celor care nu inteleg asta urasc foarte muuuult
@Nony, ma urasti doar ptc sunt virgina?
Nu imi place egoismul, indiferenta, rautatea, nesimtirea, tupeul(iesit din comun), blestemele, dracuielile, materialismul, mandria; nu imi plac oamenii care incearca sa profite de semenii lor(buni), oamenii care te cauta doar cand au nevoie, iar cand tu le ceri ajutorul, iti intorc spatele; nu imi place oportunismul.Sunt cam multe lucruri care nu imi plac, dar eu cred ca e normal sa nu imi placa aceste lucruri.Nu-i asa?
Urasc sa primesc ordine atata timp cat exista acel te rog. urasc sa ma trezesc devreme, urasc minciuna, fitele si drogurile si mai urasc cuvantul depinde