anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce v-a placut cel mai mult din romanul Invitatie la vals de Mihai Drumes? Cu ce nu sunteti de acord in acest roman?

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu sunt de acord că Micaela nu i-a spus lui Tudor (Sau cum îl chema) ceea ce se întâmplase şi faptul că acesta din cauza orgoliului n-a fost dispus să o asculte.
Mi-a plăcut cel mai mult (în afară de timpul când erau cuplu) o secvenţă după moartea Micaelei când tudor zicea: Nu-ţi fie frică Ayme, vin după tine, nu te las singură!
Sau ceva de genul ăsta, numai ţin minte exact cum era, dar cam asta era ideea. happy Dacă găseşti paragraful, te-aş ruga să-mi dai reply scriindu-l căci eu numai am cartea.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Mi-a placut cand Mihaela ii spune lui Tudor,in ultima scrisoare pe care a scris-o,inainte sa se sinucida:"Iti las si partea mea de fericire,de care destinul m-a lipsit."Asta dovedeste iubirea sincera si pura pe care i-o purta,dar din pacate avea prea mult orgoliu si gelozie in ea. Tudor ii raspunde, tulburat si nerabdator sa ajunga cat mai repede la iubita lui, pentru a nu o lasa singura in intuneric, desigur nemaisuportand sa stea departe de ea:"Asteapta-ma ca vin, nu te las singura.".
Nu mi-a placut ca gelozia si orgoliul a pus stapanire pe iubirea lor.

Întrebări similare