Imi placea cum ne rugam de profi sa ne lase sa mergem in ora la sala de sport ca se juca un meci intre un nu stiu ce liceu si al nostru. Urlam de nebuni pe acolo, cica faceam galerie. Nu prea ne interesa meciul cine stie ce, ne interesa ca scapam de ora. Sau cand voiam sa chiulim si pana sa plecam noi...pana ne hotaram, venea proful in clasa. Genial . La mine la liceu sunt boxe pe fiecare coridor si in pauze punem muzica. mi-a placut cand in prima saptamana de an scolar in boxe rasuna "Vama veche- nu am chef azi". Si muuuuuulte chestii care mi-au placut. Imi amintesc cand ne intorceam seara la 8 de la ore si era un ger si asteptam in statie autobuzul, iar cand ne urcam, era atat de plin, incat nici macar controlorul nu ne putea controla biletele sau abonamentele, pentru ca nimeni nu putea misca un deget, asa de multi eram. Abia astept sa inceapa scoala iar
Tampeniile cu colegii, pauzele :X in care mergeamafara s avedem baiet draguti . meciurile intre clase cand faceam galerie iar dupa eram ragusiti :X. multeabia astept sa inceapa scoala
Aaa pai sa vedem...scaunele,mesele,tablele,cretele(frumos mia arunc cu ele )pauzele (la nebunie), orele de dirigentie si clopotelul care suna sa lecam acasa
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
razadeluna întreabă:
ale0409 întreabă: