anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce v-ar placea mai mult : o fata cu stil, populara si nebunatica sau una draguta, cu stil, mai timida, crazy (mai putin), inteligenta. si misterioasa. dar nu foarte populara big grin? (Ambele fiind frumoase)

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

A doua variantă mi se pare cea mai bună alegere! Inteligența primează și datorită aceste calități știe să se facă plăciută, să comunice exact atât cât trebuie...Scuze dacă nu sunt în asentimentul tău, este doar opinia mea.
Mari succese!

8 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

ღEmyღ dragă, comportamentul este influențat de educație, familie, anturaj și de ce nu, de ceea ce dorește acea persoană să transmită. Am mai spus-o, e la modă stilul "smuls" care are trecere la mulți tineri. Știi ce nu înțeleg eu până la urmă? De ce tinerii normali suferă câteodata pentru că nu pot fi și ei în trend. Nebunia și popularitatea trec, altele sunt valorile...

| EojiKumnE a răspuns:

Auzi draga da daca cineva e un pic mai impulsiv si mai rebel gtha e aiurea phbbbbt vai draga acum daca esti uh timida si nu esti populara trebuie sa fie toata lumea ca tine? ca daca nu e aiurea nu? raised eyebrows

| MicutsaRu a răspuns:

O fata draguta cu stil nu trebuie neaparat sa fi timida varamea ii timida cand ii la tabla in rest se descurca sa ii ijure pe prostiwinking si are stil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ma refeream la asta ruxandra.imi pare rau ca verisoara ta e asa aiurea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place foarte mult cum ai gandit aceasta intrebare imperia.unii nu vad decat materialitatea... uitati aici de la mine.am deschis un caz general pentru se afla multe fete in asemenea cazuri. fetelor va rog ganditi! Eu privesc materialitatea ca pe un defect.Am pus aceasta intrebare pentru a starni curiozitate si a misca gandirea pe care o au fetele in zilele de azi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stii cum e '' Drumul e deschis cel ce vor sa ramana'' Ruxandra!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Celor* pardon

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu v-am specificat 2 categorii nu v-am prezentat viata mea dragaEojiKumnE...este o intrebare nu v-am prezentat viata mea sau problema mea...v-am sugerat ceva!