Cel mai mult mi-as dori sa fie o sarbatoare calda. Cel mai frumos cadou ar fi sa vad ca este pace, intelegere si bucurie in casa.
Sa nu mai fiu asa indiferenta la tot ce se intampla in jur si cu iubitul meu... daca il mai pot numi asa
Casa plina - toata familia adunata in jurul bradului, si suntem destui...
Sa fiu sanatoasa, o masina, o vila, o piscina, un iubit care sa fie ca un catelus si carduri pline cu bani
Sa fiu iubita si sa iubesc. Iar prin asta se naste fericirea
Deci vreau sa fiu fericita
Imi doresc sa fiu fericita si sanatoase alaturi de cei dragi.si pe langa asta daca se poate ca Mosu` sa arunce si la mine pe horn un telefon pentru ca actualu l`am spart azi
De Craciun imi doresc sa fiu alaturi de cei dragi iar ca si cadou sanatate si multa iubire
Multe, bine hai in afara de sanatate, bucurie, etc., un telefon nou, mp4, lista e mai lunga.
Ca anumiti muncitori dintr-o anumita tara care nu este aceea in care locuiesc sa nu mai fie asa de lenesi. Poate as avea o sansa sa-mi petrec o noapte intr-o casa pe care am cumparat-o si care-i in santier de 1 an si jumatate. As dormi si pe o saltea. Si cand ma gandesc ca mai e un etaj de refacut... Mai vorbim peste 2 ani. Sa nu uitati sa ma intrebati...
Fericire in primul rind pentru toata familia mea multa multa iubire si daca se poate si o masina la desert ei cit acolo
Eu imi doresc sa castig la Loto . dar cred ca asta nu se poate, asa ca imi doresc acelasi lucru ca si toti.Sanatate si fericire!