Buna, mi-as dori sa fie toti fericiti, sanatosi si iubiti...in primul rand pentru familia mea si prietenii mei le doresc tot binele din lume...pentru mine...eu mi-as dori sa fiu sanatoasa, nu vreau un anumit cadou, mi-as dori sa il uit complet pe fostul prieten...sau poate sa am si eu pe cineva de craciun, un prieten, nu ca as avea asa mare nevoie, dar e frumos de sarbatori sa ai pe cineva aproape, sa ai cui sa spui o vorba buna, sa am pe cineva langa inima mea... oricum mi-e bine si singura, dar nu mi-ar strica un prieten...
Pai nu imi doresc lucruri mai bine sa fiu cu familia
toti impreuna sa ne iubim sa ne aducem aminte de anii trecuti sa radem sa mancam sa fie toata familia intreaga
In primul rand sanatate la toata lumea mai ales familiei mele si iubitelului meu :X...[] asa iar apoi pentru sufletelu mheu un nou telefon mobil ca de asta m-am plictisit cu toate ca le schimb o data pe luna... dar tot vreau altu
-Dragoste. fericire si sanatate:-X:-X
si imbracamintea pe care vreau sa mi-o iau de craciun:X:X
Ce mi-as dori Pai sincer, mi-as dori un laptop, dar cum stiu ca n-o sa-l primesc niciodata, astept sa vad ce imi rezerva Mosul
Sanatate mie si familiei mele...si sa fiu cu prietenul meu de Craciun. El ar fi cel mai frumos cadou.
YumiSukinanda întreabă: