| DragosEsteCuTheAngel a întrebat:

Ce v-ati propus sa schimbati la voi in anul 2014? Ce obiective veti avea? Ce ati vrea sa realizati? Cel mai interesant raspuns primeste o funda.

Răspuns Câştigător
| DIVERGENT a răspuns:

Imi doresc ca incepand din anul 2014 viata mea sa fie altfel...Imi doresc ca visul meu pe care il am de cand eram mica sa se indeplineasca...
Trebuie sa muncesc mult, sa fiu ambitioasa, sa am vointa si sa nu renunt la ce mi-am propus.
Uneori, unele lucruri par atat de imposibile incat crezi ca visezi, dar toti trebuie sa luptam pentru visurile noastre sperand ca este adevarat faptul ca daca ne dorim un lucru cu adevarat se indeplineste.
Vointa poate fi, mai mult decat talentul, un motiv de mandrie.
Vointa si puterea nu ajung: omul trebuie sa stie ce vrea si ce poate.
Vointa de a crede ca viata e un miracol ne permite sa asistam la miracole, nu asa-numitele ritualuri secrete sau ordine initiatice.
Vointa puternica nu este numai stiinta de a dori si de a obtine ceva, ci si stiinta de a renunta la ceva, in caz de nevoie.
Daca crezi ca poti, atunci poti...

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Acum astept sa vad unde ma angajez poate cu noroc ma cheama la renault sa fac cutii de viteze daca nu la munca de sclav 14 ore pe zi ca banu e necesar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu voi schimba ceva la mine. Nu mi-am schimbat "obiectivele" doar fiindcă s-a schimbat anul. Realizez mai tot timpul ceea ce-mi propun.

| zurick a răspuns:

Eu în fiecare an schimb totul și după realizez ce proastă sunt.Dar cu toate ăstea normal că tot o să încerc să fiu pe placul meu(alte persoane nu mă interesează)Anul ăsta vreau să reîntâlnesc o veche prietenă și să o strâng de gât, dacă ajung acolo mă ia poliția la sigur, da nu-mi pasă.Aș mai vrea să mă plac, dar asta nu se va întâmpla niciodată, tot timpul mă voi urî. Aaaa și vreau o relație mai frumoasă cu familia.

| gmbod1 a răspuns:

Pai,sa ma mut inapoi unde am stat si sper eu sa imi gasesc inima daca pot spune (adica sa ma intorc la o fata si sper eu ca dupa 3 ani sa fim impreuna atat imi doresc)restul cam atat sanatate si un an mai bogat din toate punctele de vedere bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| DragosEsteCuTheAngel explică (pentru zurick):

Nu trebuie sa te urasti. Succes in tot ceea ce iti propui.

| DragosEsteCuTheAngel explică (pentru DIVERGENT):

Mult succes!