Feminitatea, autenticitatea, inteligenta, privirea, zambetul si acea ''joie de vivre''.
Nu există ceva general. Fiecare are gusturile sale. Răspuns general valabil nu vei primi prea uşor. Pe mine naturaleţea şi inteligenţa.
Pe mine m-ar atrage in mod esential (si nu glumesc) umorul, autoironia (semn de inteligenta), cum se imbraca (nu imi trebuie sa aiba ultima moda- o palerie chic poate sa o faca ultrairezistibila), cat de lady este, goliciunea partiala, niciodata nudul absolut! si lista ar putea continua! Dar cum spunea dsi Gisaz fiecare cu gusturile sale. Eu-s trecut de 30 si vad altfel femeia (in afara de forme)
Hai cu o poza in costum de baie si sa lasam generalizarea de duzina (Feminitatea, autenticitatea, inteligenta, privirea, zambetul si acea ''joie de vivre''.).
Naturaletea.
Naturaletea sanilor, desigur. Sa nu fie silicoane. Nu de alta, dar niciun barbat nu ar vrea sa atinga o chestie din plastic acoperita cu piele.
Nu stiam ca esti lesbi
Shhh, nu ma da de gol.
Nu e ca nu e adevarat ce ai zis, ai dreptate . dar m-a bufnit putin rasul cand am recunoscut nick-ul.