| dream77777 a întrebat:

Ce va atrage la o femeie, pe voi barbatii?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Feminitatea, autenticitatea, inteligenta, privirea, zambetul si acea ''joie de vivre''.

8 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Nu există ceva general. Fiecare are gusturile sale. Răspuns general valabil nu vei primi prea uşor. Pe mine naturaleţea şi inteligenţa.

| ywar a răspuns:

Pe mine m-ar atrage in mod esential (si nu glumesc) umorul, autoironia (semn de inteligenta), cum se imbraca (nu imi trebuie sa aiba ultima moda- o palerie chic poate sa o faca ultrairezistibila), cat de lady este, goliciunea partiala, niciodata nudul absolut! si lista ar putea continua! Dar cum spunea dsi Gisaz fiecare cu gusturile sale. Eu-s trecut de 30 si vad altfel femeia (in afara de forme)

| Gizăz a răspuns (pentru ywar):

Cam aşa aş fi răspuns şi eu dacă aş fi avut chef să detaliez. laughing Şi am doar 25 de ani.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Hai cu o poza in costum de baie si sa lasam generalizarea de duzina (Feminitatea, autenticitatea, inteligenta, privirea, zambetul si acea ''joie de vivre''.).winking laughing

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Naturaletea.
Naturaletea sanilor, desigur. Sa nu fie silicoane. Nu de alta, dar niciun barbat nu ar vrea sa atinga o chestie din plastic acoperita cu piele.

| anonim_4396 a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

Nu stiam ca esti lesbi laughing

| DarkOrbitMoon a răspuns (pentru anonim_4396):

Shhh, nu ma da de gol. laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

Nu e ca nu e adevarat ce ai zis, ai dreptate laughing. dar m-a bufnit putin rasul cand am recunoscut nick-ul.

Întrebări similare