| unknownboy a întrebat:

Ce va atrage la un baiat? intrebare pentru fete oh go on! Conteaza si banii?

Răspuns Câştigător
| Rayyy a răspuns:

Salut!
Încep prin a-ţi spune sincer că pentru mine nu are nicio importanţă aspectul material. Ceea ce contează cu adevărat este caracterul persoanei -sensibilitatea, politetea, onestitatea, gradul de inteligenta şi într-o oarecare măsura şi înfăţişarea fizică. Cam acestea sunt standardele mele, însa crede-ma, niciodata nu ştii ce te asteaptă în viitor. Îţi spun din proprie experienţă că odata şi odată vei întalni o persoană (ACEA persoană) care nu va prezenta deloc trăsăturile pe care ţi le schiţezi în minte.

7 răspunsuri:
| AG a răspuns:

Pentru mine conteaza foarte mult personalitatea. Cum se comporta in societate, cum gandeste, cum vorbeste. Nu neglijez nici aspectul fizic, dar la mine vine pe locul al 2-lea, iar la faza cu banii.chiar nu ma intereseaza. Atata timp cat stie sa se comporte si cat timp arata bine e totul okay, nu sunt deloc materialista si nu suport persoanele care sunt. A si inca ceva, nu trebuie sa se iubeasca prea mult pe el insusi. Urasc narcisistii, cred ca ii urasc mai mult decat urasc cocalarii, care sunt tot pe acolo pe undeva.dar intelegi tu la ce ma refer.

| katy a răspuns:

Nu conteaza banii, pentru mine cel putin eu sunt de parere ca banii ii facem impreuna.iar ac atractie.eu pun foarte mult accent pe caracterul lui.sa nu fie laudaros,sa fie o persoana deschisa, sa nu ma minta, sa nu insele.fizicul conteaza mai putin dar bineinteles nici sa nu fie cu un dinte da si unul ba dar nici superb.fizicul cel mai putin conteaza atata timp cat ne intelegem cat e comunicare si incredere intre noi aa si o chestie importanta sa fie un barbat ordonat restul e ok

| aniiledha a răspuns:

Fundul:Xhee hee

pai daca are bani norocul lui. poate sa-mi dea si mie si sa-mi faca toate poftele:X

| Izzaabellaa a răspuns:

Nu cont bani cont sufletul nu poti sta cu un om afurisit si care te fc in toate felurile dar are bani, dai incolo de bani

| IDA08 a răspuns:

Pai conteaza foarte mult cum se comporta in general. Nu numai cu mine, ci si cu ceilalti. Sa fie cat de cat frumusel...sa ne potrivim asa, ca stil si gandire si sa'l duca, capu' macar in limita bunului simt. Si banii...pentru. mine nu conteaza prea mult. Adica, daca are sa plateasca un suc din cand in cand si de o floare sau ceva simbolic de ziua mea, de exemplu, e perfect. Mie chiar nu-mi plac baieti care au prea multi bani pentru. ca sunt ingamfati si se cred 'buricu' pamantului', plus ca toate pipitzele graviteaza in juru' lor. Deci nu. Ideal e sa aiba cate putin din toate. big grin Dar cum nu exista persoana ideala, depinde de ceilalti cum o percep, ca doar toti avem defecte si depinde de fiecare peste ce trece cu vederea. happy

| Ruxiire a răspuns:

Cel mai mult pentru mine conteaza cum arata, apoi cum gandeste, ce personalitate are si poate apoi si banii...dar pentru mine banii nu sunt pe locul 1...ca poata sa aiba bani cu sacii, dar sa fie urat si sa aiba o personalitate foarte usor manipulata! asa ca banii nu conteaza!

| CoCa8coLa a răspuns:

Corp sexy, chip simpatic; iar daca te referi la calitati morale: inteligenta, un bun simt al umorului, seriozitate (cand este nevoie). Cred ca banii conteaza mai mult pentru el, daca are mai multi se poate aranja mai bine)

Întrebări similare