| Nastia a întrebat:

Ce va binedispune atunci cand simtiti k nu mai aveti chef de viata, pur si simplu, asa dintr-o data?

Răspuns Câştigător
| Just Shadows a răspuns:

Hm...trec cam des prin asa ceva si lumea ma face"emo girl"sunt doar stari depresive pe care le are oricine mai rar sau mai des...pe mine ma calmeaza discutiile cu baiatul pe care il iubesc, plimbarile cu el, locurile noastre, amintirile frumoase... iar cand el nu este...atunci apelez la cel mai bun prieten al meu... un baiat cu care daca vbesti iti este imposibil sa nu razi cu lacrimi... e o belea de copil si stie sa-ti fie alataturi cand ai nevoie...pe mine astea doua persoane ma ajuta mult...adica prima...si a doua o face intenslaughing... el e "razi instatnt!"ca il loc de buna el foloseste asta"rolling on the floor"...si apoi"a...buna...am uitatblushing...scuzebig grin"hee hee...si mai e ceva...imi place natura fff mult si cand ma simt prost ma plimb singura in parc...padure ce "am" la indemana... iar daca am o pers fff draga o iau cu mine... dar doar una singura...pentru momkent si apoi intru in cercul de prieteni care ma fac sa uit de toate gandurile naspahappy...ai sa treci si u peste...crede-mawinking

31 răspunsuri:
| ioanaa a răspuns:

Muzica, sau o iesire cu prietenii si discutii lungi, constructive dar si amuzante.

| daddy a răspuns:

Plimbarile prin natura sau discutile cu prietenii happy

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Asa am patit acum o luna si ceva.Nici acum nu stiu cauza.Eram trista fara sa stiu dcstraight face
Cea ce ma face fericita in astfel de momente este ciocolata, o iesire cu prietenii sau niste melodii frumoasebig grinDar cel mai bine ma simt in preajma prietenilor mei.Parca uit de tot.love struck

| Mwhahahaa a răspuns:

Net, muzica, calatorii, dans\:d/, cantat...:X:X

Dar tu?smug

pupici virtuali:*:*

pa`pa

by A'ndoTsza wave

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fac un dus cu apa rece...si imi revinhappy

| Swany a răspuns:

Muzica si discutia cu prietenii pe care ma pot baza.

| gabitzu_8696 a răspuns:

Muzica, o plimbarica seara in liniste, cv de papathee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niste tigari, o Cola rece si o melodie Led Zeppelin tongue
Si prietena mea cea mai buna happy

auran
| auran a răspuns:

Muzica, dansul si o comedie buna...

| albastrel a răspuns:

Muzica ...si discutiile cu... el big grin

| selena_2212 a răspuns:

O ieshire cu prietenii, un film sau o carte buna!

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

O baie fierbinte, o carte buna.
Sau un tip misto.

| just|breathe a răspuns:

Visez cu ochii deschisi la tot cea ce imi doresc.De exemplu, in momentul de fata am putiiini.nervi...big grin si ma simt ciudat si prost ca intotdeauna dar ma binedispun cand ma gandesc k maine s-ar putea sa merg in locul de plaja preferat de mine :X:X:X...care este cam departe(15 km.big grin si de asta nu e sigur daca merg), ma mai binedispune faptul ca sambata vine verisoara mea iubita:X:X care pot sa zic ca e singura mea prietena...si plimbarile in natura singura cu cainele meu...pai cam asta e .scuze ca este atat de lung mesajul dar chiar aveam chef sa raspund la aceasta intrebare.Multumesc tongue

| Silvia a răspuns:

Hmm.thinking
Cred ca nai multe lucruri...:
-sa stau cu prietenii adevarati, ei intradvar stiu sa ma faca sa ma simt binelove struck
-uneori...sa stau singura...asta ma face sa maa gandesc la multe lucruri si sa imi dau incredere in mine
-sa scult muzica...muzica...[scuzati cacofonialaughing] care imi place mielove struck
-sa beau mult suc si sa pap si mai multa ciocolatalove strucklove struckhee hee
-sa vorbesc cu parintii... diferite subiecte.nu imi explic cum, dar de fiecare data cand vorbesc cu ei ma simt mult mai bine.ma fac sa am mai multe incredere in mine si sa vad viata cu alti ochi...love struck
-sa desenez big grin
-sa completez integramelove struck big grin
-sa stau pe net.TPU.mess,youtube,google...ce mai gasesc interesanthappy big grin
-ies in parc si ma plim cu mama...asta e cel mai bun remediu pentru mine love struck love struck love struck big grin

| Silvia a răspuns:

Stiu ca am facut multe multe greseli dar va rog sa ma iertati... m`am lovit rau la mana si ma doare.de abia pot misca mouse`ul straight face
Sorry big grin

| Babushka a răspuns:

Sa ies cu prieenii undeva. sau la cumparaturi

| alina_7783 a răspuns:

Mancarea...happySerios! Si cand eram mica ma certam cu parinti si prieteni si eram foarte suparata...Atunci imi plangeam de mila cu un ursulethappy

| ingeras14 a răspuns:

Sincer sa vb pe mess si sa ascult muzica.

| Alexăndruţaa a răspuns:

Poi eu as face ceva de genul...in pat la tv, as desena cv super tare, i-as face o surpriza surorii mele sau ciuva drag

| withoutme a răspuns:

Pop.in 10 min sunt la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O vorba buna de la amici si familie sunt tot ce am nevoie ca sa imi apara iar zambetul pe buzewinking

| ina129 a răspuns:

Hm sa vedem thinking :
- sa ascult muzica relaxanta si placuta
-sa stau singura
-sa mananc ciocolata
-sa stau singura si sa vars cateva lacrimi astea ma ajuta sa ma descarc
-dar in primul rand sicksa vb la telefon cu iubi sau chiar sa-l vab... vocea, chipul lui...chiar si in cel mai prost moment ma fac sa zambesc cu adevarat

| Mo a răspuns:

Prietenul meu care ma face sa rad de fiecare data! Cauta o persoana cu simtul umorului. Te va ajuta cu siguranta!

Succes!

| Antrax a răspuns:

Ca alti au mai grave probleme si nu se plang. Altzi duc lupte grele cu diferite boli si chiar daca stiu ca nu se pot vindeca tot vor sa traiasca.

| dicualex a răspuns:

Ma duc la tata. si joc table cu el ii dau bataie o data dupa ma bate de 6 ori... big grin

| JackieSue a răspuns:

Un somn bunwinking

| Kokolina a răspuns:

Gandul la persoana iubita e de ajuns sincer.

| emima a răspuns:

Nu am ceva anume crd ca ceva care sa imi atraga prea mult atentya daca nu atunci cand sunt indispusa plang mereu suafar de asa cevahee hee

| danutzyscorpyon a răspuns:

Eu ascult muzica
poti incerca si tu
winking