| LoveMusic a întrebat:

Ce vă deranjează la cei mai buni prieteni? Hai că toţi avem defecte pe care unii le consideră calităţi sau defecte.Deci.pe mine mă enervează faptul că:

-Atunci când ne mai certăm, îmi face capul calendar, dacă spun "Vezi, ai făcut aşa" şi întoarce vorba şi "Daa?! Păi tu atunci ai făcut aşa şi aşa şi aşa şi invers" şi asta, din invidie.Totuşi, când ne certăm, spune lucruri false despre persoana mea.
-Şi mă mai enervează faptul că, uneori, când lucrurile nu sunt aşa importante şi pot fi amuzante (nu şi pentru mine) nu rezistă să spună la încă cel puţin 1 persoană. Dar dacă sunt secrete importante, se mai controlează.
-Şi că o supără adevărul.Asta mă deranjează, poate, cel mai tare.

Am 2 prietene cele mai bune. Mă refer la a doua cu aceste lucruri. Cealaltă este foarte ok şi pot vorbi orice cu ea. Dar pentru mine prietenia nu e chiar totul, fiindcă atunci când ai mai mare nevoie, te pot lasa, dar prietenia, ocupă o mare parte în viaţa mea.

În cazul vostru, cum e?

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Defecte mari nu authinking
Mai multe defecte am eu decat au ei doi la un loclaughing
Cand isi cer scuze, fac pe impasibila si ii scoate din sarite chestia astaI don't want to see
Nu e frumos din partea mea, dar eu mai mereu cred ca am dreptatechatterbox
Si da, uneori vorbesc atat de mult, de repede si de neinteles incat imi vine sa imi pun castile in urechi si sa nu mai aud nimicbig grin

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Pe mine ma enerveaza ca ne contrazicem din cauza baietilor, cand gresesc imi spune " ti'am spus eu. ti'am spus eu". si nu suport asta.
si cam atat cred happy

| LoveMusic explică:

@Robert, bun raspunsul. laughing

| Chocolate a răspuns:

Pe mine ma enerveaza faptul ca exista atatea grupuri si grupulete, vreau sa fim toti prieteni, cu toala lumea, sa fim ca fratii si sa ne iubim, nu sa avem bisericutele si grupurile noastre, se ne barfim si sa ne dispretuim.

| PhotoIsMyLife a răspuns:

Buna!
Pe mine ma deranjeaza faptul ca atunci cand spun un lucru adevarat despre persoana respectiva un lucru rau adica (dau un exemplu:ca e enervant sau rautacios) si ei reproseaza acest lucru si deschid alt subiect sau nu ma mai baga in seama.
Sau daca ma cert cu ea/el ori incepe sa ma injure sau sa spuna lucruri care nu sunt adevarate despre mine. Dar eu nu`i bag in seama si imi vad de treaba mea. Iar daca nu vorbesc cu ei, peste cateva zile vor veni la mine sa`si ceara scuze ca le pare rau ca n`o sa se mai repete si bla bla!
Unii prieteni buni ma enerveaza cateodata la culme, dar daca am vrut sa ma imprietenesc cu ei, trebuie sa suport consecintele, dar oricum prietenia nu se cumpara, se dobandeste!

| YOLO3e333 a răspuns:

Nu am un cel mai bun prieten.Am doar prieteni.

| Robert5678 a răspuns:

Pai eu stau cu doi baieti, si problema e ca noah, amandoi sunt foarte de treaba, dar vorba ta, cu totii avem si defecte,(nu vreau sa dau nume, asa ca ma voi referi la unul cu baiatul a baiatul b):

Baiatul a:

Sta la bloc, si cu toti prietenii de langa bloc ai lui, a inceput sa se poarte foarte smechereste...Chiar si daca el cateodata se prosteste, este foarte inervant.

Daca ia o nota rea, plange ca un copil de 3 ani, vreo 20 min, dupa aia vine si iar face faze de smecher, uitand ca, cu 20 de min in urma, plangea si ii curgeau mucii.

Este genul cu care nu prea poti vorbi probleme sau asa, mai degraba doar sa joci fotbal sau un bascket.

baiatul b:

Este foarte de treaba, in principal ne plac aceleasi activitati, insa, problema lui cea mai mare e ca e foarte increzut, daca spune ceva cu ce nu esti de acord, incepe sa zica ceva de genul:'Doamne! Doamne!" ca un idiot de vreo zece ori.

El se poarta frumos cu toate fetele, si le suporta fitele la toate, pe cand eu, cand vad o pitzipoanca sau o fata facand niste fite dinalea, eu le spun in fata si le injur si le iau la misto, si atunci, cand eu ma cert cu el, toate fetele sunt de partea lui...

Cam atat.

Intrebarea e destul de buna, macar nu e una de genu:'Aveam sperma pe maini, si m-am sters la pasarica, daca raman gravida?"