| ExpertInLove a întrebat:

Ce va doriti anul acesta de Craciun? Unde va petreceti vacanta si cu cine? Mergeti in tabara la Ranca? Apropo dau funda celui mai sociabil!;-)

Răspuns Câştigător
| Jull a răspuns:

Buna. Pai. de craciun ai mei o sa imi dea bani pentru ca nu stiu ce sa imi cumpere asa ca eu probabil de ei o sa imi iau o rochita foarte draguta pe care am vazut'obig grin. de craciun stau acasa iar de revelion ma voi duce cu familia si cu alte 5 familii prietene la muntebig grin stiu ca nu ai intrebat de imbracaminte dar s'ar putea sa port rochita aiabatting eyelashes... sper sa nu fie plictisitorbig grin Tu pe unde o sa mergi si ce vrei de craciun? app: nu fac asta doar pentru fundita dar imi place sa vorbesc (scriubig grinlaughing) Paa.pup:*

| ExpertInLove explică (pentru Jull):

Eu nu prea vreau nimic material vreau doar ca baiatul de care sunt indrogostita sa-si dea seama ca ma place si ca eu nu sunt asa cum sunt eu cu prieteni lui...si vreau sa merg in aceea tabara dar singurul lucru pe care il stiu e ca e de pe 8 pe 15 si ca e la Ranc de asta am si intrebat. Vreau foarte mult sa merg fiindca s-ar putea sa mearga si acel baiat dar parinti nu prea vor sa ma lase caci zic ca sunt prea mica sa plec o saptamana dar am 12 ani. Orcum Craciunul o sa-l petrec acasa cu familia, maine fac si bradul. Sper doar sa se aranjeze lucrurile. A, si apropo poti sa-mi dai un sfat: ce as putea sa-l fac pe baiat sa ma place iar, el crede ca sunt ciudata( caci asa spun prieteni lui ca sunt ciudata, sunt la scoala dar cu el nu eram si vorbeam cu el dar la mutat doamna departe de mine si nu mai vorbim asa mult), deci ce pot face te rog sa ma ajuti?

2 răspunsuri:
| Dèzÿ_3997 a răspuns:

Pai un laptop. pe care l-am si primitlaughing [chiar acum il testez blushing ] stau acasa cu prietenii/familiawinking nu.

Întrebări similare