Contrar unor raspunsuri stupide sau rautacioase pe care leai primit eu iti pot spune ca iti dau dreptate. Si eu imi doresc acelasi lucru. Numai ca imi mai doresc si altceva, dar alaturi de persoana iubita norma. Uite ca sa intelegi, am un iubit si ne dorim sa ne casatorim, un copil, o casa, o masina si ceva bani sa traim cat de cat bien... In rest sanatate, intelegere si dragoste. Iti doresc mult noroc in viata si in dragoste.:*:*:*
Ce-mi doresc de la viata? Hm...sa se faca un leac contra astmului... poate asa imi va trece.
De acord cu @criticul
eu mi-as dori de la viata...sa pot citi gandurile oamenilorrr
Cel mai mult de la viata imi doresc sa fiu sanatoasa si fericita.Sa am un viitor bun si sa realizez tot ce imi propun
Asta vreau eu.
@d33a sper ca glumesti!
@skumpilica mult succes! Sutn sigura ca inovatia ti-ar aduce un nobel! Deci, bafta la studiu!
@silvia gandurile oamenilor sunt usor de citit daca esti atenta la detalii si la limbajul corpului.
Eu nu-mi doresc nimic pentru mine personal, insa vreau ca familia mea sa fie sanatoasa si sa ma bucur de ea!
Poi ce-ti poti dori? mie imi place spontaneitatea, las lucrurile sa se intample, pur si simplu!
In primul rand imi doresc sanatate, dragoste, un servici foarte bun (si evident daca am un servici bun, am si bani destui) si imi doresc in viitor o familie frumoasa cu doi copii cel putin, doua fetite. Si imi doresc sa am mereu in jurul meu familia si prietenii.
Eu imi doresc bani, sa fiu fericita si sa ajung acolo unde mi-am propus, cu dragostea mor de foame si mereu sunt ranita.
O familie, o cariera reusita, sanatate si un Lamborghini alb. Cer prea mult?
Io imi doresc de la viata...
Sa vad toti oamenii egali intre ei si sa nu mai exista dusmanie si ura...
Poi...In primul rand imi doresc de la viata sanatate...
Si ce-mi propun sa-mi reuseasca
Cam atat
Nu vreau nici eu bani, masini, case, palate...
Bani.(am)
Masina(am) n-am ce sa fac q "MASINI" la plural
Casa(am) nu stau in mai multe casetot la plural
Palate:O? Hooo` nu vreau nici in ruptul capului
Deci.sanatate ca-i mai buna decat toate
Daca ai sanatate... E cel mai bine
Asa-i Allz?:d
Cum zice mumoasa...sa fiu fericit si sanatos si pe langa astea multe mi-ar m-ai trebui
Imi doresc cate putin din toate (acest "toate" sa cuprinda numai lucruri bune).
Da Zbenguici...glumeamde fapt nici eu nu stiu. uneori glumesc cand spun asta...alteori nu...:d...(acum de exemplu glumesc)