| dEutSa_8892 a întrebat:

Ce va doriti cel mai mult de la viata? [ eu una nu sunt ca ceilalti, sa-mi doresc bani, masini, case, palate...ci doar DRAGOSTE! ]

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Contrar unor raspunsuri stupide sau rautacioase pe care leai primit eu iti pot spune ca iti dau dreptate. Si eu imi doresc acelasi lucru. Numai ca imi mai doresc si altceva, dar alaturi de persoana iubita norma. Uite ca sa intelegi, am un iubit si ne dorim sa ne casatorim, un copil, o casa, o masina si ceva bani sa traim cat de cat bien... In rest sanatate, intelegere si dragoste. Iti doresc mult noroc in viata si in dragoste.:*:*:*

25 răspunsuri:
| Lary a răspuns:

Ce-mi doresc de la viata? Hm...sa se faca un leac contra astmului... poate asa imi va trece.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai sa mori de foame in cazul astarolling on the floor

| Silvia a răspuns:

De acord cu @criticul laughing
eu mi-as dori de la viatasmug...sa pot citi gandurile oamenilorrrdevil

| anaid a răspuns:

Hmmmm... ce`mi doresc de la viata? Sa se termine cat mai repedewinking

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cel mai mult de la viata imi doresc sa fiu sanatoasa si fericita.Sa am un viitor bun si sa realizez tot ce imi propunbig grin
Asta vreau eu.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

@d33a sper ca glumesti!
@skumpilica mult succes! Sutn sigura ca inovatia ti-ar aduce un nobel! Deci, bafta la studiu!
@silvia gandurile oamenilor sunt usor de citit daca esti atenta la detalii si la limbajul corpului.

Eu nu-mi doresc nimic pentru mine personal, insa vreau ca familia mea sa fie sanatoasa si sa ma bucur de ea!

| Lary a răspuns:

Mersi Zbenguici:*

| yanny`s a răspuns:

Poi ce-ti poti dori? mie imi place spontaneitatea, las lucrurile sa se intample, pur si simplu!

| Stixie a răspuns:

Hmm... măi, eu una cred că aşa zisa"dragoste"nu ţine de foamewinking

| Lorenyk a răspuns:

In primul rand imi doresc sanatate, dragoste, un servici foarte bun (si evident daca am un servici bun, am si bani destui) si imi doresc in viitor o familie frumoasa cu doi copii cel putin, doua fetite. Si imi doresc sa am mereu in jurul meu familia si prietenii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Labis;" Vreau liniste si pace sufleteasca"

| Marii a răspuns:

Eu imi doresc bani, sa fiu fericita si sa ajung acolo unde mi-am propus, cu dragostea mor de foame si mereu sunt ranita.

mlm
| mlm a răspuns:

In primul rand sanatate ca restul vin de la sine prin fortele proprii.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sanatate, pentru mine si familia mea.

| urbanghost a răspuns:

O familie, o cariera reusita, sanatate si un Lamborghini alb.hee hee Cer prea mult?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Harciog, daca as fi putut ti.as fi dat un premiu special.eu doresc familiei mele si tuturor celor pe care ii cunosc, sanatate,"liniste si pace sufleteasca"

| Encore a răspuns:

Io imi doresc de la viata...
Sa vad toti oamenii egali intre ei si sa nu mai exista dusmanie si ura...

| Mwhahahaa a răspuns:

Poi...In primul rand imi doresc de la viata sanatate...
Si ce-mi propun sa-mi reuseascahappy

Cam atatwinking
Nu vreau nici eu bani, masini, case, palate...
Bani.(am)
Masina(am) n-am ce sa fac q "MASINI" la plurallaughing
Casa(am) nu stau in mai multe caserolling on the floortot la plurallaughing
Palate:O? Hooo` nu vreau nici in ruptul capului tongue

Deci.sanatate ca-i mai buna decat toatewinking
Daca ai sanatate... E cel mai binebig grin
Asa-i Allz?:d

| paramell a răspuns:

Cum zice mumoasa...sa fiu fericit si sanatos si pe langa astea multe mi-ar m-ai trebuiwinking

| iiirrriiisss a răspuns:

Imi doresc cate putin din toate (acest "toate" sa cuprinda numai lucruri bune). big grin

pupimik
| pupimik a răspuns:

O cariera de succes si un baietel inteligent

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Un copil este singura implinire pe pamant care aduce linistea sufleteasca, celelalte sunt trecatoare.
Asta imi doresc: un copil.
Pa, pa.

| anaid a răspuns:

Da Zbenguici...glumeamwinkingde fapt nici eu nu stiu. uneori glumesc cand spun asta...alteori nu...:d...(acum de exemplu glumesclaughing)

| naviDIabLO a răspuns:

Razbunare.