| Name2 a întrebat:

Ce va doriti de craciun? Ce va asteptati sa primiti de la mos craciun (adica parinti nostri)?

Răspuns Câştigător
| LoveForShania a răspuns:

In primul rand, parintii mei sunt plecati in Italia. As vrea sa ii vad acasa sanatosi la masa de Craciun.
Si apoi cadourile care mi le daruiesc ei sunt bine primite, pentru ca mama imi cumpara intotdeauna lucruri care imi plac (hainele care imi plac, parfum, cercei, inel, creme etc.).
In general as vrea un colier de aur (am avut altul foarte frumos, dar nu mai stiu unde l-am pus, l-am pierdut). Asta sunt sigura ca voi primi din partea tatalui, pentru ca mi-a promis.
Si mama mi-a cumparat cadoul: Un Mp3 player si o pereche de cercei de aur.
Orice cadou este bine-primit, doar sa fim cu totii impreuna si sanatosi.
Craciun fericit tuturor si mai multa caldura in suflete!

5 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

As vrea sims2 seasons sau university sau freetime si o carcasa noua de telefon.Cred ca voi primi bani straight face

| Shuellen a răspuns:

Le-ai spulberat copiilor speranta de a mai crede in Mos Craciun cu aceasta intrebare.

Eu inca mai cred in Mos Craciun ca o sa-mi aduca o barca adevarata si un caine, dar de multe ori am primit carti pe care le-am citit si de 10 ori la rand, asa ca orice cadou o sa fie din sufletul Mosului.:X

| Ics a răspuns:

Orice Dar Este Placut Atunci Cand Esti Nerabdator Sa. l Vezi Sub Brad!love struck

| LoVe_6598 a răspuns:

Poi acum sunt mare. nu mai vreau papusele.sau alte chesti.
Sincer nici nu prea stiu. dar mar multumii o placa de par. haine. parfum eventual. ceva dragut!
fundita? Te rogbig grin!

| Andreea_5313 a răspuns:

Banihappy

Întrebări similare